Ένας 39χρονος υποπύραγος συνελήφθη στην Σκιάθο καθώς η 32χρονη σύντροφός του έψαξε το κινητό του και βρήκε υλικό παιδικής πορνογραφίας με θύμα την κόρη της.

Ο υποπύραγος αποτελούσε πρόσωπο εμπιστοσύνης της, έτσι του άφηνε την 10χρονη κόρη της να την κρατάει όταν εκείνη είχε άλλες υποχρεώσεις.

Η ίδια βρήκε στο κινητό του γυμνές φωτογραφίες της μικρής, τις φωτογράφισε από το δικό της κινητό και μετά της έσβησε από το δικό του.

Το πρωί η γυναίκα υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του Αξιωματικού του Πυροσβεστικού Σώματος και οι αστυνομικοί του ΑΤ Σκιάθου προχώρησαν στη σύλληψή του.

Ανέφερε στην αστυνομία πως φοβάται ότι η 10χρονη κόρη της είναι ερωτευμένη μαζί του, καθώς πριν λίγες ημέρες της είχε πει πως ότι ο υποπυραγός την είχε πάρει αγκαλιά και την οδήγησε στο κρεβάτι και κοιμήθηκαν μαζί. Σημείωσε επίσης ότι ο ίδιος χειραγωγούσε και την 10χρονη αλλά και την άλλη της κόρη, ηλικίας 12 ετών.

Ο 39χρονος, που υπηρετούσε στο αεροδρόμιο της Σκιάθου, τέθηκε σε διαθεσιμότητα για παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στον ανακριτή αλλά και τον εισαγγελέα Βόλου ωστόσο δεν άρθρωσε λέξη κατά τις ακροαματικές διαδικασίες. Επίσης, εμφανίστηκε στο δικαστήριο φορώντας χειμωνιάτικη ζακέτα με κουκούλα, καπέλο και γυαλιά, ενώ φορούσε και μάσκα για να μην μπορεί κανείς να τον αναγνωρίσει.

Ήταν εντελώς μόνος, χωρίς κανένα μέλος της οικογένειάς του, παρά μόνο με τη δικηγόρο του. Καθώς μίλησε καθόλου σε όλη την διάρκεια της διαδικασίας, δεν δήλωσε ούτε αθώος ούτε ένοχος. 

Η συνήγορός του από τη Θεσσαλονίκη ζήτησε μόνο από τις εισαγγελικές αρχές το υλικό της δικογραφίας και προθεσμία για την απολογία του.

Στο κινητό τηλέφωνο του 39χρονου βρέθηκε υλικό από επώνυμες γυναίκες, οι φωτογραφίες των οποίων ήταν δημοσιευμένες στο διαδίκτυο καθώς και γυναίκες που είχε γνωρίσει σε διαδικτυακή εφαρμογή και είχε συνευρεθεί μαζί τους, από τις οποίες είχε ζητήσει και είχε λάβει φωτογραφίες σε προκλητικές στάσεις.

Επίσης, στο κινητό του τηλέφωνο εντοπίσθηκαν φωτογραφίες με άλλες ανήλικες, μεταξύ των οποίων και ενός κοριτσιού 8 ετών.

Οι έρευνες εστιάζονται στο κινητό και τον υπολογιστή του, ενώ και τα δύο παιδιά της 32χρονης μητέρας θα εξετασθούν από ψυχολόγο.

Ο 39χρονος θα απολογηθεί την Πέμπτη.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

ΗΠΑ: Νεκρός ο ηγέτης της Αλ Κάιντα, Ayman al-Zawahiri

Ποινική δίωξη στην Πισπιρίγκου και για τους θανάτους Μαλένας-Ίριδας

Μωβ μέδουσες: Ο χάρτης με τις επικίνδυνες περιοχές για την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου – Που κάνουν «πάρτυ»