Αν είχατε μία άσχημη ημέρα, σκεφτείτε ότι κάποιος άλλος σε αυτόν τον πλανήτη μπορεί να είχε χειρότερη. Αυτό δεν είναι απαραίτητα μια σωστή αντίληψη, αλλά ίσως νιώσετε μια παρηγοριά βλέποντας την επική τούμπα που βίωσε συνεργάτιδα του Τζο Μπάιντεν. Χειρότερη και από αυτές που έχουμε δει στις πασαρέλες με τα μουντέλα.

Τούτου λεχθέντος, δεν προσγειώθηκε μόνο το Air Force One στη Βαρσοβία, αλλά και η ατύχη γυναίκα, η οποία κατεβαίνοντας τη σκάλα του προεδρικού αεροσκάφους των ΗΠΑ, είχε ανώμαλη πτώση. Πολλοί, μάλιστα, αναρωτήθηκαν αν ήταν ο Τζο Μπάιντεν, μιας και έχει ιστορικό στις τούμπες, αλλά όχι. Κολλάει και τους συνεργάτες του, τελικά.

Σύμφωνα με το βίντεο, επικρατούσε σκοτάδι, όταν ξαφνικά ένα άτομο έχασε την ισορροπία του κι άρχισε να κουτρουβαλάει στη σκάλα. «Κάποιος έπεσε προφανώς από το Air Force One. Τι πιθανότητες υπάρχουν να ήταν ο Τζο Μπάιντεν;», σχολίασε ο πολιτικός αναλυτής Κόλιν Ραγκ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατέβηκε από την μπροστινή πόρτα του αεροσκάφους και αργότερα εκφώνησε ομιλία με αφορμή την πρώτη επέτειο της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, διαβεβαιώνοντας τους Ρώσους πολίτες ότι «οι ΗΠΑ και οι ευρωπαϊκές χώρες δεν θέλουν ούτε να ελέγξουν ούτε να καταστρέψουν τη Ρωσία».

Για την ιστορία, η γυναίκα γλίτωσε τα χειρότερα, αφού το σακίδιο πλάτης που φορούσε, απορρόφησε τους κραδασμούς.