Με την υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη εδώ και έντεκα χρόνια, από τότε δηλαδή που απήχθη και δολοφονήθηκε ο Μάριος Παπαγεωργίου ασχολήθηκε και χθες, Παρασκευή το «Φως στο Τούνελ».

Μετά την αποκαλυπτική μαρτυρία ενός κρατουμένου στην εκπομπή για το σημείο όπου βρίσκεται η σορός του, άνδρες της Ασφάλειας Αττικής μετέβησαν στις φυλακές όπου κρατείται, για να του πάρουν κατάθεση.

Επί δυόμισι ώρες κατέθετε τα όσα γνωρίζει και υπέδειξε σε βιντεοληπτικό υλικό το ακριβές σημείο που ξεθάφτηκε από ζώα, όπως υποστηρίζει, το ακέφαλο σώμα του Μάριου.

Όπως αναφέρει το anikolouli.gr, οι Αρχές δίνουν πλέον βαρύτητα στον εντοπισμό της σορού ή σε ό,τι απέμεινε από αυτήν και συνεχίζουν την έρευνα.

Τα αποτελέσματα του DNA θα δείξουν αν το κρανίο που βρέθηκε σε ορεινή περιοχή πριν τα Δερβενοχώρια, είναι πράγματι του 26χρονου Μάριου, που απήχθη και δολοφονήθηκε τον Αύγουστο του 2012. Το σημείο που εντοπίστηκε, το είχε υποδείξει ο ίδιος κρατούμενος.

Παρ’ όλα αυτά, αν δεν αποδειχθεί η «συγγένεια» των οστών με τον άτυχο νέο, το θρίλερ που συνεχίζεται εδώ και έντεκα χρόνια δεν θα τελειώσει, με τη μητέρα του να ζητάει απλά να βρεθεί ό,τι έχει απομείνει από το παιδί της προκειμένου να το κηδέψει και να το πενθήσει.

Ο δικηγόρος της Νίκος Ρουσσόπουλος, που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, αποκάλυψε ότι αναμένονται σημαντικές δικαστικές εξελίξεις με την πρώτη ομάδα του εγκέφαλου που κατηγορείται και έχει κληθεί να απολογηθεί στον Ανακριτή. Ανάμεσα στους κατηγορούμενους και οι δύο γιοι του, νυν και πρώην αστυνομικοί.