Οι καταγγελίες των πέντε νεαρών γυναικών ήταν το πρώτο μέρος της φρίκης που φέρεται να προκάλεσε ο 44χρονος προπονητής του Τάε Κβον Ντο. Τώρα ξεκινάει ένας νέος κύκλος ερευνών, ο οποίος φέρνει στην επιφάνεια τουλάχιστον ένα ακόμη πρόσωπο στο επίκεντρο της υπόθεσης.

Τα άτομα τα οποία προχώρησαν στις καταγγελίες για τον Α.Δ. είναι πλέον ενήλικες κοπέλες. Από 18 έως 27 ετών πλέον, οι νεαρές αυτές γυναίκες βρήκαν το θάρρος να προχωρήσουν στην κατάθεση των μαρτυρίων τους και να θέσουν σε εφαρμογή τους μηχανισμούς του νόμου και των διώξεων σε βάρος του πρώην προπονητή τους.

Από το 2009 μέχρι και το 2020 όταν αυτές ήταν ανήλικα κορίτσια, έπεσαν θύματα των χειριστικών συμπεριφορών του, που τις οδήγησαν στο βωμό των νοσηρών επιθυμιών του. Οι πρώτες καταγγελίες, οι οποίες συνοδεύτηκαν από μηνυτήριες αναφορές ήρθαν από τρεις από τις πέντε γυναίκες, στην εκπνοή του 2022.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στις μηνύσεις των τριών γυναικών περιγράφονται με κάθε λεπτομέρεια τα βασανιστήρια που υπέστησαν όταν αυτές ήταν ανήλικες. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως εκτός από τις σεξουαλικές ορέξεις του 44χρονου προπονητή Α.Δ. αυτό που προκάλεσε επίσης αλγεινή εντύπωση ήταν πως έφτανε τα σώματα των κοριτσιών στα άκρα.

Ξέχωρα δηλαδή από την ικανοποίησή του, ελέω της ιδιότητας των εμπλεκομένων ως αθλητών του Τάε Κβον Ντο, ο 44χρονος φορούσε ξανά το προσωπείο του προπονητή υποβάλλοντας τις σε σκληρές και επώδυνες «δοκιμασίες».

Όλες οι παραπάνω πράξεις, όπως έχει καταγραφεί από την πρώτη στιγμή, συνέβησαν τόσο στο πατάρι του γυμναστηρίου στην Ηλιούπολη, όσο και στο σπίτι του, παραπάνω από μια φορές για κάθε κορίτσι. Οι τρεις γυναίκες που προχώρησαν σε μηνύσεις κατονόμασαν ως μάρτυρες δύο ακόμη νεαρές γυναίκες. Όταν εκείνες κλήθηκαν στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, επιβεβαίωσαν όλα όσα ισχυρίστηκαν οι συναθλήτριές τους και επιπροσθέτως κατήγγειλαν πως είχαν και οι ίδιες βιαστεί από τον ίδιο άνθρωπο!

Οι συσκευές του 44χρονου προπονητή και το έκτο θύμα

Τώρα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έχει παραλάβει όλα τα ηλεκτρονικά μέσα και τις συσκευές που χρησιμοποιούσε ο καταγγελλόμενος. Τουλάχιστον σε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις, φέρεται να βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του, με το θύμα κατά πληροφορίες να έχει δει στιγμιότυπα από αυτό το υλικό, ενώ φέρεται να έχει καταθέσει και κατονομάσει ένα ακόμη πρόσωπο το οποίο έχει λάβει είτε βίντεο είτε φωτογραφίες.

Όσον αφορά αυτή την εκδοχή της υπόθεσης, επικρατεί σκεπτικισμός στις αστυνομικές Αρχές, καθώς αν αποδειχθεί η παραγωγή και διακίνηση του υλικού, το οποίο προφανώς θα εμπίπτει στις διατάξεις που αφορούν πορνογραφία ανηλίκων, η υπόθεση θα λάβει διαφορετική διάσταση.

Πριν φτάσουμε όμως σε όλα αυτά, στο επίκεντρο των ερευνών τίθεται ένα ακόμη πρόσωπο το οποίο είναι ακόμη ανήλικο. Σύμφωνα με τις έρευνες των Αρχών, αστυνομικών και δικαστικών, ο 44χρονος φέρεται το τελευταίο διάστημα να έχει «δέσμιο» ένα έκτο κορίτσι, το οποίο κατά πληροφορίες δεν είναι πάνω από 15 ετών.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, το αίτημα της ΕΛ.ΑΣ. για τη δημοσίευση των στοιχείων του καταγγελλόμενου είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο πως θα εγκριθεί από τις αρμόδιες δικαστικές Αρχές και έτσι η εισαγγελία Πρωτοδικών αναμένεται να δώσει πολύ σύντομα το «πράσινο φως» για την δημοσίευση της ταυτότητάς του, στο πλαίσιο της προστασίας της κοινωνίας, αλλά και σε αυτό της προσέλκυσης πιθανών νέων πληροφοριών για τη δράση του.

Θυμίζουμε πως σε βάρος του 44χρονου προπονητή Α.Δ. ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για ν’ απολογηθεί στις ανακριτικές Αρχές, την ερχόμενη Παρασκευή (24/3).