Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησε έρευνες στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μετά τις καταγγελίες εις βάρος του.

Οι αρχές εντόπισαν και κατάσχεσαν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα κινητό τηλέφωνο. Οπως έγινε γνωστό από το κινητό που κατασχέθηκε στο σπίτι του 58χρονου παρουσιαστή λείπει η κάρτα SIM, γεγονός που έχει προβληματίσει τις αρχές.

Αυτή η εξέλιξη προκαλεί ανησυχία τόσο τα θύματα που τον έχουν καταγγείλει όσο και τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα. Τα δύο πιθανά σενάρια για την κάρτα SIM, είναι είτε επειδή δεν είναι το κινητό που χρησιμοποιούσε είτε επειδή την αφαίρεσε για να μη φαίνεται η μεταφορά δεδομένων, η επίσκεψη σε ιστοσελίδες ή η ανάρτηση υλικού.

Ο Απόστολος Λύτρας αναμένεται να υποβάλλει αίτημα στον ανακριτή ώστε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να παραδώσει τη SIM, στην οποία ενδέχεται να υπάρχουν σημαντικά στοιχεία. «Το κινητό μπορεί να μην είναι καν το νούμερο που χρησιμοποιεί. Να βρούμε από κλήσεις ή ό,τι μπορεί να διερευνηθεί κι άλλα στοιχεία για τη συγκεκριμένη υπόθεση» υπογράμμισε ο δικηγόρος.

Απευθύνθηκε σε ψυχολόγο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Από τη στιγμή που, όπως υποστηρίζει, από το 2015 δεν έχει κάνει τέτοια ανάρτηση, πώς εντοπίζονται αναρτήσεις ως και τις αρχές του 2021 από το προφίλ του; Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος υποστηρίζει πως υπήρξε αντιγραφή του υλικού από χρήστες και αναρτήθηκε απ΄αυτούς, ενώ αποκάλυψε ότι τότε είχε πάει σε ψυχολόγο ανεπίσημα.

«Δεν έγιναν από εμένα. Όταν κατάλαβα το 2019 τι έκανα, έπειτα από καταγγελία από άλλη κοπέλα, τότε τα κατέβασα όλα. Τεχνικά δεν ξέρω πώς γίνεται η αντιγραφή, αλλά ξέρω ότι είναι δυνατόν ο οποιοσδήποτε να κάνει αντιγραφή του βίντεο. Μετά το 2019 ζήτησα τη βοήθεια ψυχιάτρου και εκείνος μου εξήγησε ότι υπάρχει μία παρέκκλιση. Ήταν ανεπίσημο. Δεν παρακολούθησα συνεδρίες. Δεν θα ήθελα να πω το όνομά του για να τον προστατεύσω από τη δημοσιότητα της υπόθεσης».
Όσο για το αν είχε οικονομικό κέρδος από τα βίντεο, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αρνήθηκε κάθε τέτοια πιθανότητα. «Όχι δεν υπήρχε. Ούτε το site με πλήρωνε για να ανεβάσω βίντεο, ούτε υπήρχε αμοιβή ανάλογα με τις θεάσεις. Λυπάμαι και ντρέπομαι γι’ αυτά που έγιναν και ζητώ συγγνώμη. Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου».