Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Ενώπιος Ενωπίω». Στην εκπομπή μίλησε και ο σύζυγός του μίλησε και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ, και αναφέρθηκε στη γνωριμία τους, τις σπουδές του ενώ δήλωσε πεπεισμένος ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα γίνει πρωθυπουργός.

«Ο Στέφανος κι εγώ γνωριστήκαμε με έναν πολύ φυσικό τρόπο. Εκείνη την εποχή ζούσαμε και οι δύο στη Νέα Υόρκη, στο Γουέστ Βίλατζ, και συνεχώς πέφταμε ο ένας πάνω στον άλλο στη γειτονιά. Μετά από λίγο εγώ έγινα ιδιαίτερα εξωστρεφής και ήμουν κάπως, ξέρεις θα πάω και θα μιλήσω σε αυτόν τον τύπο. Οπότε πήγα και του συστήθηκα μια μέρα που γυρνούσαμε την ίδια ώρα από το γυμναστήριο. Απλά τον ρώτησα αν ζει στη γειτονιά, προφανώς ήξερα ότι έμενε, αλλά ήταν το πρώτο πράγμα που μπορούσα να σκεφτώ και να μην είναι τόσο περίεργο και του έκανα την ερώτηση», σημείωσε αρχικά.

«Από εκείνη την ημέρα συνεχίσαμε να έχουμε επαφή και μερικά χρόνια αργότερα, είμαστε τώρα εδώ. Νομίζω προφανώς όταν ξέρεις ποιος είσαι και τι θέλεις σαν προσωπικότητα και σαν άτομο αυτό είναι σημαντικό», συμπλήρωσε ο Τάιλερ Μακμπέθ.

«Οπότε όταν έχεις αυτή την αυτογνωσία και ξέρεις τι τύπο συντρόφου ψάχνεις αυτό είναι το βασικό συστατικό. Για να απαντήσω, όμως στην ερώτηση, ναι πιστεύω απόλυτα ότι μπορείς εύκολα να είσαι με κάποιον για μια ζωή αν είναι ο σωστός σύντροφος», τόνισε.

«Όταν πήραμε την απόφαση να διεκδικήσει την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ, γνωρίζαμε ότι οι ζωές μας θα άλλαζαν. Τώρα, όπου κι αν πάμε, μας αναγνωρίζουν», τόνισε, σημειώνοντας ότι θα ήθελαν να κρατήσουν ιδιωτικές τις προσωπικές τους στιγμές και ότι δεν είναι εύκολο να έχουν μια κάμερα να τους ακολουθεί σε κάθε τους βήμα.

«Η ζωή μου δεν άλλαξε με τη δημοσιότητα, δεν έχει αλλάξει η καθημερινότητά μου. Το σημαντικό είναι να μένεις προσγειωμένος, όταν είσαι στη δημόσια σφαίρα» υπογράμμισε, για να προσθέσει: «Θα είμαστε τυχεροί αν καταφέρουμε να αποκτήσουμε παιδιά, δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα γίνει αυτό». Ανέφερε επίσης ότι στη σχέση του με τον Στέφανο Κασελάκη κυριαρχεί η ισότητα και πώς έχουν κοινή αντίληψη.

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Ταίλερ Μάκμπεθ

Σε συνέχεια των δηλώσεών του, ο Τάιλερ Μακμπέθ ανέφερε ότι δεν νιώθει διάκριση, επειδή είναι γκέι. Όπως είπε, μεταξύ άλλων ακούει συχνά να λένε: «Δεν έχουμε πρόβλημα που είστε γκέι, αλλά δεν μπορούσε να βρει έναν Έλληνα;».

«Οι άνθρωποι μας βλέπουν να είμαστε αυθεντικοί, γενικά η κοινωνία είναι πολύ ανοιχτή. Τώρα καταλαβαίνω την πολιτική σκηνή εδώ, για τον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να υπάρχει πολιτική ενδοσκόπηση, να δει το κόμμα ποια είναι τα προβλήματα κι αυτό προσπαθεί να κάνει ο Στέφανος. Και το κάνει για τους σωστούς λόγους» υπογράμμισε, θίγοντας ακόμα και πολιτικά ζητήματα.

«Έχασε τόσες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ψάξουν να βρουν τι φταίει. Γι’ αυτό ήρθε ο Στέφανος, θα κάνουμε το καλύτερο να γίνει πρωθυπουργός», είπε επίσης.

«Τον έχω δει να εξελίσσεται σε διάφορους τομείς και με συνθήκες που ήταν εναντίον του. Μέχρι στιγμής οι χειρισμοί του είναι απόλυτα επιτυχημένοι».

«Δεν υπάρχει ανταγωνισμός με τον Μητσοτάκη. Στο τέλος της ημέρας δεν πρέπει να έχεις άποψη γι’ αυτό αλλά να κοιτάξεις τα γεγονότα. Θέλετε κάποιον που να διοικεί την χώρα με ηθικό τρόπο ή θέλετε κάποιον που παίρνει από εσάς, τους πολίτες της χώρας; Αυτά είναι απλώς γενικά πράγματα που κάθε άνθρωπος πρέπει να αναρωτηθεί» προσέθεσε.

«Έχει να κάνει με το ποιος μπορεί να κυβερνήσει τη χώρα με ηθικό τρόπο και να την κάνει για τους σωστούς λόγους».

«Πιστεύω ότι ο Στέφανος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας χωρίς αμφιβολία. Είμαι σίγουρος 100%. Ο λόγος που αφιερωθήκαμε μαζί σ’ αυτό είναι γιατί του είπα από την αρχή, δεν με ανησυχεί αν θα τα καταφέρεις να κερδίσεις την ηγεσία του κόμματος αλλά αυτό που με απασχολεί είναι να βεβαιωθείς πως θα κάνεις ότι πρέπει για να γίνεις ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας…» Στο τέλος της συνέντευξης, ο Τάιλερ Μάκμπεθ τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρει η πολιτική αλλά η ιατρική.