Τις στιγμές που έζησε η κόρη της η οποία επέβαινε στην επιβατική αμαξοστοιχία που ενεπλάκη στη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη περιέγραψε η μητέρα της.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε στο Mega, η κόρη της καθόταν στο τρίτο βαγόνι και τις πρώτες στιγμές της σύγκρουσης δεν κατάλαβε ακριβώς τι είχε γίνει, θεωρώντας πως πρόκειται για εκτροχιασμό.

«Μαμά τρακάραμε, έχει παντού φωτιές, καιγόμαστε», ήταν τα πρώτα λόγια που που άκουσε από την κόρη της την οποία απεγκλώβισε φίλος της βγάζοντάς την από ένα παράθυρο του τρένου.

Η νεαρή κοπέλα περιέγραψε επίσης στη μητέρα της τις πρώτες στιγμές μετά τη σύγκρουση, όταν δηλαδή έφθασαν τα σωστικά συνεργεία. Παρότι η ίδια ήταν τραυματισμένη, οι διασώστες έπρεπε να ασχοληθούν με ανθρώπους που ήταν πιο σοβαρά τραυματισμένοι. «Εχεις σφαχτεί, αλλά έχω πιο σοβαρά να αντιμετωπίσω» της είπε χαρακτηριστικά ένας τραυματιοφορέας.

Παράλληλα, η μητέρα τόνισε ότι η κόρη της δεν μπορεί να κοιμηθεί από εκείνο το βράδυ, καθώς ταλαιπωρείται από εφιάλτες που της θυμίζουν τις τραγικές στιγμές της σύγκρουσης των δύο τρένων.

Κλείνοντας, έκανε έκκληση μέσω του Mega για να βρει τη γυναίκα που το μοιραίο βράδυ έδωσε το μπουφάν της στην κόρη της γιατί κρύωνε προκειμένου να την ευχαριστήσει.