Ακόμα ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στην Παραλιακή και στην άσφαλτό της άφησε την τελευταία του πνοή ένας 21χρονος. Ο νέος οδηγό σύμφωνα με μαρτυρίες έκανε κόντρες και έτρεχε με περισσότερα από 180 χλμ. Το βίντεο από το τροχαίο ανέβηκε από χρήστη του Facebook στο forum των 3Β (Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη) και καταγράφεται η πορεία του αυτοκινήτου. Ακούγεται μέχρι και ο ήχος από την σφοδρή πρόσκρουση στην κολώνα.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στις 2 τη νύχτα στην παραλιακή, στη Γλυφάδα, στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Κωνσταντίνου, στη μεγάλη δηλαδή ευθεία, στην οποία υπάρχουν και σαμαράκια. Μάλιστα έγινε μια εβδομάδα μετά από το θανατηφόρο τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού, επίσης στην παραλιακή.

Για το τροχαίο του 21χρονου διεξάγεται έρευνα. Οι πρώτες εκτιμήσεις θέλουν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε να έτρεχε με ταχύτητα άνω των 180 χιλιομέτρων, ενώ φέρεται ο οδηγός να συμμετείχε σε κόντρες με άλλα αυτοκίνητα. Να σημειωθεί επίσης ότι ο οδηγός δεν φορούσε ούτε ζώνη.

Η τροχαία διεξάγει έρευνα για το νέο αυτό σοκαριστικό τροχαίο προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς αιτίες του δυστυχήματος. Οι κόντρες πάντως είναι έως καθημερινό φαινόμενο με τους κατοίκους της περιοχής στο προαναφερθέν Forum. Πολλοί λένε ότι δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν τη νύχτα από το φόβο τους, καθώς κινδυνεύουν από τα αυτοκίνητα που συμμετέχουν στις κόντρες και τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.