Τα τελευταία τρία 24ωρα η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας, μετά την υπόθεση βιασμού μιας 24χρονης σε ένα πάρτι που διοργανώθηκε σε πριβέ χώρο στη συμπρωτεύουσα. Η 24χρονη έχει προχωρήσει σε καταγγελία για βιασμό από 5 άντρες, ενώ σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται μέσα από το προφίλ του «Μικρού Πριγκιπάκου» στο Instagram, φαίνεται πως πρόκειται για ένα καλά δικτυωμένο κύκλωμα μαστροπείας.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και καταιγιστικές από το Σάββατο και μετά. Ο χρήστης του προφίλ που δημοσιεύει όλες τις καταγγελίες, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου, και αναφέρθηκε σε όλα όσα έχουν ακουστεί, ενώ πληροφορίες μοιράστηκε και ο δικηγόρος της 24χρονης που έκανε την καταγγελία στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Ζιώγας.

https://www.youtube.com/watch?v=wP1tpGcFsrU

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, ο Δημήτρης Φιντιρίκος που το όνομα του έχει εμπλακεί στην υπόθεση, εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για συκοφαντία και ανέφερε πως έχει προχωρήσει σε μήνυση, ενώ και η Ιωάννα Τούνη είχε συμμετοχή. Μέρος των αιτιάσεων προς τον κ. Φιντιρίκο αφορούσε στην διαρροή του sex video της Τούνη που είχε δημοσιευτεί το καλοκαίρι του 2020, με τον Μικρό Πριγκιπάκο να τον αναφέρει ως αυτόν που το διέρρευσε.

https://www.youtube.com/watch?v=GuEpFShT_Cw

Η Ιωάννα Τούνη προχώρησε σε διάψευση και δημοσιοποίησε για πρώτη φορά το όνομα αυτού, που σύμφωνα με την ίδια πάντοτε, έκανε τη διαρροή. Ο συγκεκριμένος κύριος, ο Μ.Κ., ανακοίνωσε πως από την πρώτη στιγμή συνεργάζεται με τις αρχές για να βρεθεί ο ένοχος και πως η Τούνη έχει δυσφημίσει το όνομα του, ενώ η δικηγόρος του ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού για να υπερασπιστεί τον πελάτη της που έχει υποβάλλει μήνυση στην influencer.

https://www.youtube.com/watch?v=JbHGm8JQ5UY

Από την πλευρά του, ο Μικρός Πριγκιπάκος υποστηρίζει ότι η Τούνη ψεύδεται γιατί «το όνομα που έδωσε η κ. Τούνη στη δημοσιότητα, αν κάνετε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, αυτό το όνομα δεν υπάρχει πουθενά. Το όνομα του εμφανίστηκε μετά τα λεγόμενα της Τούνη. Εγώ ξέρω από εκείνο το διάστημα και είναι γνωστό στο κοινό και όποιος θέλει να μάθει ας μάθει, η κ. Τούνη το έλυσε αυτό εξωδικαστικά. Πήρε αρκετά χρήματα για να μην το επαναφέρει στη δημοσιότητα».

Ο Μικρός Πριγκιπάκος μάλιστα συμπλήρωσε πως η Ιωάννα Τούνη έχει άμεση επαφή με τους φερόμενους ως εμπλεκόμενους στην υπόθεση βιασμού.

https://www.youtube.com/watch?v=VlXx37w8CEw

Λίγες ώρες πριν απ΄όλα αυτά, ένας από τους φερόμενους ως εμπλεκόμενους είχε κάνει μια ανάρτηση στην οποία παραδεχόταν το περιστατικό του βιασμού από άλλους, στη συνέχεια όμως προχώρησε σε επανορθωτική ανάρτηση, αναφερόντας πως του είχε κλαπεί το κινητό και συνόδευσε την ανάρτηση με φωτογραφία του από ξυλοδαρμό.

«Σήμερα κατάφερα να ανακτήσω την κυριότητα του προφίλ μου και άμεσα θέλω να προβώ στη διάψευση της δημοσίευσης που πραγματοποιήθηκε στις 13/1. Η συγκεκριμένη δημοσίευση δεν πραγματοποιήθηκε από εμένα, αλλά από το πρόσωπο το οποίο έχω ήδη μηνύσει για αρπαγή, απειλή, παράνομη βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Εισαγγελική έρευνα, εξετάζεται κύκλωμα μαστροπείας στη Θεσσαλονίκη

Το συγκεκριμένο άτομο μαζί με τους “συνοδούς” του την 1/1/2022 με χτύπησαν αλύπητα και στη συνέχεια στις 13/1/2022 μου απέσπασαν με τη βία το κινητό μου τηλέφωνο και ανέβασαν στο προφίλ μου στο Instagram το ψευδές κείμενο που αφορά σε συμβάν που δεν ήμουν παρών. Η παρακάτω εικόνα είναι στη διάθεση των αστυνομικών αρχών και των δικαστικών αρχών και καταδεικνύει την αλήθεια όσων αναφέρω. Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια και προσδοκώ η απάντηση της δικαιοσύνης να είναι αμείλικτη».

Παράλληλα, η επιχείρηση «Αχχίλειον», της οποίας ο συνιδιοκτήτης φαίνεται να εμπλέκεται στον βιασμό, ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται για συνιδιοκτήτη της, αλλά για υπάλληλο της που έχει απολυθεί από την πρώτη στιγμή.

Υπό τη σκιά όλων αυτών και με τη Θεσσαλονίκη να βοά, έχει ξεκινήσει εισαγγελική έρευνα για υπόθεση κυκλώματος μαστροπείας, μιας και η 24χρονη που είναι θύμα βιασμού, δεν είναι δυστυχώς η μόνη. Σύμφωνα με το thesstoday.gr, τα μέλη αυτού του κυκλώματος αλίευαν κοπέλες για να τις πηγαίνουν σε διάφορα πάρτι και να τις εξωθούν στην ουσία στην πορνεία. Η καταγγέλουσα δεν ανήκει σε αυτό το κύκλωμα και ως προς τον βιασμό της, έχει ήδη γίνει μια σύλληψη, αλλά ο άνθρωπος αυτός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καθώς υποστηρίζει ότι υπήρξε συνεύρεση, αλλά συναινετική.

Δύο ακόμα άτομα που τα ονόματα τους έχουν διαρρεύσει στα social media, έχουν θέσει εαυτόν στη διάθεση των αρχών, σύμφωνα με τον δικηγόρο της 24χρονης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει, δε βρίσκονται στη δικογραφία και οι εμπλεκόμενοι στον βιασμό δεν μένουν στη Θεσσαλονίκη, αναφέρει ο κ. Ζιώγας. Για την υπόθεση έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία και την εισαγγελική έρευνα έχει ξεκινήσει ο επικεφαλής της Εισαγγελίας Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος. Η δίωξη που ασκήθηκε είναι για «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας χωρίς τη συναίνεση του θύματος»