Θλίψη στη Θεσσαλονίκη με τον θάνατο ενός 20χρονου που υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο με τους φίλους του. Ο νεαρός φοιτητής νοσηλεύονταν την τελευταία εβδομάδα σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου».

Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή στις 22 Φεβραουαριού, όταν ο 20χρονος αποφάσισε το απόγευμα να πάει με την παρέα του σε γηπεδάκια 5Χ5 επί της οδού Αγίου Δημητρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ενώ έκαναν ζέσταμα, ο 20χρονος ένιωσε μια αδιαθεσία και βγήκε από το γηπεδάκι. Μόλις αισθάνθηκε καλύτερα αποφάσισε να ξαναμπει στο γήπεδο και να παίξει, όπου τελικά υπέστη ανακοπή καρδιάς. Αμέσως έτρεξε στο σημείο ένας γυμναστής έκανε άμεσα προσπάθειες ανάνηψης με απινιδωτή στον νεαρό. Οι αισθήσεις του 20χρονου επανήλθαν, όμως φαίνεται πως αργότερα υπέστη νέα ανακοπή καρδιάς.

Μάχη έδωσαν οι γιατροί για να κρατήσουν στη ζωή των 20χρονο

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ είχαν φτάσει άμεσα στο σημείο και επί 1,5 ώρα έκαναν προσπάθειες για να επαναφέρουν τις αισθήσεις του νεαρού φοιτητή. Οι γιατροί των επειγόντων περιστατικών του «Παπαγεωργίου» έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή και μετά από μια ώρα να καταφέρουν να τον ανατάξουν.