Την ώρα που οι Αρχές εξετάζουν πιθανό κύκλωμα μαστροπείας στη Θεσσαλονίκη, πίσω από τον ομαδικό βιασμό της 24χρονης, η οποία χθες αποκάλυψε την ταυτότητα της και μίλησε για όσα συνέβησαν, στο zougla.gr, άλλες δυο γυναίκες κατήγγειλαν τον βιασμό τους στον δικηγόρο του θύματος, Θανάση Ζιώγα.

Όπως επεσήμανε ο ίδιος σε σχετικές δηλώσεις του: «Στο γραφείο μου υπάρχουν καταγγελίες, σε μένα προσωπικά, ότι υπάρχει κύκλωμα που προωθεί γυναίκες σε πάρτι» είπε αρχικά, και συμπλήρωσε πως δύο γυναίκες έχουν καταγγείλει βιασμό τους κατά τον ίδιο τρόπο το 2016 και 2018, αντίστοιχα.»

Ωστόσο, υποστήριξε, πως οι φερόμενοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της 24χρονης δεν είναι τα ίδια πρόσωπα με εκείνα στις νέες καταγγελίες.

Χάπια βιασμού: Είναι άχρωμα, άγευστα και κυκλοφορούν στην Ελλάδα – Το «θαυματουργό» καλαμάκι που τα ανιχνεύει

Ο ίδιος μάλιστα, απευθύνει έκκληση προς όλα τα θύματα που υπέστησαν βία, να καταγγείλουν το γεγονός, χωρίς φόβο, γιατί – όπως είπε – γίνεται μια τεράστια προσπάθεια από ολόκληρη την κοινωνία και κυρίως από τις γυναίκες να βγει στο φως η αλήθεια.

Στη συνέχεια, ο  κος. Ζιώγας, διαβεβαίωσε, πως οι δικαστικές και ανακριτικές αρχές, λειτουργούν και ότι θα υπάρξει πλήρης προστασία και πλήρης διερεύνηση των περιστατικών εις βάθος.