Επεισόδιο με τραυματισμούς από γροθιές στο πρόσωπο υπήρξε στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, που συμμετείχαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το ναυάγιο στην Πύλο.

Σύμφωνα με το Thestival.gr, η διαμαρτυρία έγινε από συλλογικότητες και άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Σε αυτήν όμως συμμετείχε και η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, ζητήθηκε αρχικά από τους αντιεξουσιαστές μέσω των μεγαφώνων, να αποχωρήσει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι το οποίο δεν έγινε.

Στη συνέχεια, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου τους πλησίασαν και τους ζήτησαν να φύγουν από το σημείο.

Τότε τα μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκαν και ακολούθησε ένταξη μεταξύ των ατόμων. Τα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου φαίνεται να προπηλάκισαν εκείνα του ΣΥΡΙΖΑ, τους πήραν όπως φαίνεται σε βίντεο το πανό και μάλιστα φαίνεται να χειροδίκησαν εις βάρος τους.

Περίπου 40-50 άτομα άρχισαν να τους κυνηγούν και να τους χτυπούν με ρόπαλα και κράνη, με την ιστοσελίδα να αναφέρει πως οι τραυματίες μπορεί να ανέρχονται σε τέσσερις ή και ακόμη παραπάνω. Εντούτοις, μόλις ένας εξ αυτών φαίνεται πως διακομίστηκε στο νοσοκομείο.