Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης κοπέλας στη Νέα Σμύρνη, ενώ οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Περαιτέρω στοιχεία για την υπόθεση έδωσε χθες Κυριακή (27/3) η ίδια η 14χρονη, σε συμπληρωματική κατάθεσή της, την οποία η ίδια ζήτησε να δώσει.

Πληροφορίες του Mega αναφέρουν πως η ανήλικη έδωσε έδωσε πληροφορίες για τους άνδρες που βρέθηκαν από την αρχή στο στόχαστρο για την υπόθεση αυτή. Τον Ρουσλάν, που φέρεται να είχε κακοποήσει σεξουαλικά το κορίτσι σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, όπως και για τον 30χρονο Ταχίρ, αλλά και τον πρώην τρόφιμο της «Κιβωτού του Κόσμου», Ελλάδιο.

Το κύκλωμα χρησιμοποιούσε φαρμογή γνωριμιών

Για τον πρώην τρόφιμο της «Κιβωτού του Κόσμου», Ελλάδιο, ανέφερε ότι εκτελούσε μόνο χρέη οδηγού στα «ραντεβού» που πήγαινε για να την βιάζουν.

Η 14χρονη κοπέλα έδωσε πολύ σημαντικές πληροφορίες για τη δράση αυτού του κυκλώματος και ενδεχομένως μέσω μίας εφαρμογής γνωριμιών, έχουν εμπλακεί και εκδοθεί στο κύκλωμα αυτό και άλλα κορίτσια.

Σύμφωνα με την ίδια, οι μαστροποί έχουν προσεγγίσει και άλλες κοπέλες, τις οποίες εντόπιζαν μέσω της εφαρμογής γνωριμιών, προκειμένου να τις παρασύρουν με απώτερο σκοπό τη μαστροπεία.

Υπενθυμίζεται η 14χρονη διέμενε μαζί με την αδερφή της σε δομή στη Νέα Σμύρνη, καθώς μετά από καταγγελίες της μητέρας της, ο πατέρας της είχε έντονη κακοποιητική συμπεριφορά.