Στα χέρια του πιο αποτελεσματικού τμήματος της χώρας, του Ανθρωποκτονιών, περνάει η υπόθεση της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή απέναντι από τη Βαρβάκειο Αγορά, στην Πλατεία Θεάτρου.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το intronews.gr, από τις πρώτες εικόνες που αντίκρισαν οι έμπειροι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών, έχουμε να κάνουμε με υπόθεση δολοφονίας.

Όλα τα παραπάνω αναμένεται να επιβεβαιωθούν μετά το πέρας της νεκροψίας, την οποία διενεργεί ιατροδικαστής που κλήθηκε στο σημείο, ενώ πιθανότερα αύριο Τετάρτη (24/5) θα πραγματοποιηθεί και η νεκροτομή, όπως και θα ληφθεί δείγμα για την πραγματοποίηση τοξικολογικών εξετάσεων.

Αυτό που ήταν εμφανές από την πρώτη στιγμή, κατά την οποία κλήθηκε ομάδα ΔΙ.ΑΣ. στο σημείο ήταν σημάδια πως η συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία εικάζεται πως είναι 50 ετών περίπου και γνωστή θαμώνας του κέντρου της Αθήνας, ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Πλατεία Θεάτρου, Ανθρωποκτονιών

Θυμίζουμε πως βρέθηκε τουλάχιστον ένα τραύμα στο λαιμό της γυναίκας, πιθανότατα από μαχαίρι, ενώ οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έκαναν προσπάθεια να δουν αν βρισκόταν στην περίμετρο αντικείμενο το οποίο θα μπορούσε να είχε χρησιμοποιηθεί για το συγκεκριμένο τραύμα.

Γύρω από το συγκεκριμένο βαθύ τραύμα, κατά πληροφορίες εντοπίστηκαν άλλες τέσσερις πιο «ρηχές» μαχαιριές.

Απ’ όλα τα παραπάνω, εκτιμάται πως οι έρευνες θα κινηθούν προς τον κόσμο των τοξικομανών, είτε σε ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στις γύρω περιοχές και είχαν λόγους διαμάχης με τη γυναίκα. Σε πρώτη φάση δεν έχουν εντοπιστεί εμφανή σημάδια πάλης ή άλλου είδους κακοποίησης.

Photo credits: Evrokinissi