Ποινική δίωξη εις βάρος του τερματοφύλακα του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, άσκησε η εισαγγελία Αθηνών, με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν να είναι: βιασμός ανηλίκου, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

Η αντίδραση του Βόλου ήταν άμεση, καθώς ανακοίνωσε πως τόσο ο Κλέιμαν, όσο και ο Ροντρίγκο Εσκοβάλ που ήταν μαζί του, θα υποστούν διακοπή συμβολαίου με απόφαση του Αχιλλέα Μπέου. Μάλιστα, ήδη έχουν ενημερωθεί οι μάνατζέρ τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου: «Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για διακοπή των συμβολαίων τους. Ήδη έχουν ενημερωθεί οι μάνατζερ τους».

Πρόκειται για τη συνέπεια της καταγγελίας Βελγίδας ανήλικης, η οποία αναγνώρισε τον τερματοφύλακα της ομάδας του Βόλου ως υπαίτιο ασελγών πράξεων εις βάρος της. Έτσι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έριξε «τσεκούρι» στον Βόλο.

Το χρονικό

Γνωστός ποδοσφαιριστής ομάδα της Super League συνελήφθη στο Κολωνάκι για ασελγείς πράξεις σε βάρος κοπέλας μέσα σε μπαρ.

Ο φερόμενος δράστης φέρεται να έχει ισραηλινή υπηκοότητα ωστόσο με καταγωγή από ευρωπαϊκή χώρα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ποδοσφαιριστής της Super League φέρεται να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης κοπέλας μέσα σε μπαρ.

Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης (11/4) σε κατάστημα επί της οδού Σκουφά.

Μια ανήλικη κοπέλα από το Βέλγιο η οποία βρισκόταν στην Ελλάδα στα πλαίσια σχολικής εκδρομής, προσεγγίστηκε από τον εν λόγω 33χρονο, ο οποίος φέρεται να τη φλέρταρε. Όταν προχώρησε η βραδιά επιχείρησε να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της.

Στην αρχή έκανε κάποιες ασελγείς χειρονομίες, όμως όταν εκείνη έδειξε ότι δεν επιθυμεί να προχωρήσει μαζί του, ο Ουκρανός με την δύναμη του, την ακινητοποίησε και προχώρησε σε κακοποιητική σεξουαλική συμπεριφορά.

Οι συμμαθητές της που αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε, ειδοποίησαν τους συνοδούς τους, οι οποίοι με τη σειρά τους κάλεσαν την αστυνομία. Ο Ουκρανός προσήχθη έπειτα από λίγο στο Τ.Α Συντάγματος όπου και αναγνωρίστηκε από το θύμα. Κατά τον έλεγχο, βρέθηκε πάνω του μια αυτοσχέδια συσκευασία με ναρκωτική ουσία, η οποία και κατασχέθηκε. Ο 33χρονος πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.