Νίκη στο δικαστήριο για πρώτη φορά κέρδισε ο Τζόνι Ντεπ, σχετικά με τη δικαστική διαμάχη που έχει ξεκινήσει από το 2016 με την Άμπερ Χερντ, η οποία είχε ισχυριστεί ότι διέθεσε μέρος της αποζημίωσης του διαζυγίου για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Συγκεκριμένα, η Άμπερ είχε δηλώσει ότι δεν ήθελε να κρατήσει τα χρήματα από το εκρηκτικό διαζύγιό της με τον Τζόνι Ντεπ, είχε δεσμευτεί να τα κάνει δωρεά σε δύο οργανισμούς, την Αμερικανική Ένωση για τις Πολιτικές Ελευθερίες και το Νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες. Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ, δεν πίστεψε στις δεσμεύσεις της, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η κόντρα στα δικαστήρια.

https://www.intronews.gr/george-clooney-voitha-tous-ntopious-sti-limni-komo-meta-tis-katastrofikes-plimmyres

Οι δικηγόροι του 58χρονου ηθοποιού κατέθεσαν αίτηση στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης για να παραδοθούν τα έγγραφα που αποδεικνύουν αν η Άμπερ όντως πραγματοποίησε την δωρεά ή εάν επρόκειτο για μία ψεύτικη χειρονομία, αφού η ίδια είχε αρνηθεί να συνεργαστεί και να παραδεχθεί την αλήθεια, υποστηρίζουν.

Ο δικαστής αποφάνθηκε ότι η αρχική καταγγελία του Ντεπ έχει ικανοποιηθεί, αφού η Αμερικανική Ένωση για τις Πολιτικές Ελευθερίες δεν κατάφεραν να διαψεύσουν τις κατηγορίες του Τζόνι Ντεπ.

Φωτογραφία: Getty