Κατά τη διάρκεια του πολέμου στην Ουκρανία, πολλοί είναι οι χρήστες στο TikTok που μεταφέρουν το κλίμα που επικρατεί εκεί, ανεβάζοντας τα βομβαρδισμένα τοπία και τα γεμάτα από τον κόσμο καταφύγια. Οι Ουκρανοί έχουν σκοπό να δώσουν εξαρχής μια ξεκάθαρη εικόνα του τι συμβαίνει και τι σημαίνει να βρίσκεται εκεί όπου γίνεται πόλεμος.

Μία εξ αυτών, είναι και η 20χρονη, Valeria Shashenok, η οποία έγινε διάσημη, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές. Έχει δώσει συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά δίκτυα, ενώ όλο και περισσότεροι συνδρομητές την ακολουθούν στο TikTok.

Η ίδια ανεβάζει βίντεο που διακωμωδεί τα όσα ζει εκείνη και η οικογένεια της, χωρίς φυσικά να υποτιμά την σοβαρότητα της κατάστασης. Πρόσφατα έφυγε από την Ουκρανία, με προορισμό την Ιταλία, δείχνοντας το ταξίδι που έπρεπε να κάνει και τις δυσκολίες του. Η οικογένεια της έμεινε πίσω και μαζί και ο 18χρονος αδερφός της.

Στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε στην εφαρμογή, ενημέρωσε τους συνδρομητές ότι ο αδερφός της σκοτώθηκε στον πόλεμο, προκαλώντας θλίψη στα σχόλια. Η ίδια έγραψε:

«Ο Vladimir Putin σκότωσε τον 18χρονο αδερφό μου στην Ουκρανία, την ώρα που ο κόσμος στη Ρωσία ανησυχούν για το κλείσιμο των McDonald εκεί. Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω. Δεν θέλω να το πιστέψω».

@valerissshI love u, bro? Putin is an evil

♬ eventually slowed – xxtristanxo

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Evgeny Chichvarkin: Ένας από τους λίγους Ρώσους που δεν έχει τιμωρήσει η Αγγλία – Ποιος είναι ο λόγος

Τι σημαίνει η οπισθοχώρηση με επιθέσεις της Ρωσίας και γιατί οι Ρώσοι στρατιώτες δείχνουν πια ανυπακοή