Τις προσπάθειες που έκανε μαζί με τον φίλο της για να βγουν από το φλεγόμενο βαγόνι περιέγραψε σήμερα στην τηλεόραση του Alpha η 19χρονη κοπέλα. H ίδια τραυματίστηκε από τη σύγκρουση, όπως και ο φίλος της, Στέλιος που αποσωληνώθηκε μόλις χθες.

«Την ώρα της σύγκρουσης ήμασταν στο πρώτο τραπέζι του κυλικείου. Κάποια στιγμή, ακούστηκε ένα μπαμ και μαύρισαν όλα. Έπιασε απευθείας φωτιά. Βρήκαμε γρήγορα τις αισθήσεις μας. Φώναξα τον Στέλιο και τον είδα δίπλα μου λίγο αργότερα. Είχε τρύπα στο πάτωμα. Κατεβήκαμε από εκεί και περπατήσαμε λίγα μέτρα παραπέρα. Εμείς δεν είχαμε κινητά, βρήκαμε ένα τηλέφωνο ξεκλείδωτο. Πήρα τον μπαμπά μου και του είπα ότι καιγόμαστε» υπογράμμισε μιλώντας στον Alpha η 19χρονη.

«Ο κόσμος καιγόταν! Έπεφτε από τα βαγόνια. Βγήκαν και άνθρωποι που ήταν καλά, με βαλίτσες. Επειδή ο Στέλιος ήταν ξυπόλυτος και κρύωνε ζητάγαμε από τον κόσμο να μας δώσει μπουφάν. Μου έλεγε να πάμε στη φωτιά που έβγαζε το βαγόνι για να ζεσταθεί. Πιστεύαμε ότι θα πεθάνουμε, ότι αυτές ήταν οι τελευταίες μας στιγμές» ανέφερε για τις δραματικές στιγμές μετά τη σύγκρουση.

«Ο Στέλιος είχε κάποια εγκαύματα, εγώ είχα κάποια κατάγματα… Απλά θέλαμε να σωθούμε» δήλωσε η Βασιλική για τις στιγμές μετά τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη.