Με τη μορφή χιονοστιβάδας έρχονται οι εξελίξεις στην υπόθεση της έρευνας της αστυνομίας για τον βιασμό της Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη. Μετά την αρχική προσαγωγή και κατάθεση ενός κατηγορούμενου, ακολούθησε η αναγνώριση και δεύτερου προσώπου από τη Γεωργία, ενώ στην πορεία η αστυνομία κατέληξε μέσα από την έρευνα σε 4 πρόσωπα.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, πρόκειται για τους Βασίλη και Ευαγόρα Λεβέντη, τον Κωνσταντίνο Περογιαννάκη και τον Βασίλη Τραφαλής, που βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη την Πρωτοχρονιά, διέμεναν στο ξενοδοχείο The Met Hotel όπου έγινε το πάρτι και εμπλέκονται στην υπόθεση. Εμπλεκόμενος είναι και ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο «διοργανωτής», που στο προφίλ του στο Instagram είχε γίνει ένα στόρι την περασμένη εβδομάδα, όπου παραδεχόταν ότι υπήρξε πίεση προς τη Γεωργία, αλλά στη συνέχεια έκανε νέα ανάρτηση όπου έλεγε ότι του έκλεψαν το κινητό και τον έδειραν και δεν προέβη σε καμία παραδοχή.

Ήταν στη σουίτα των 4 που έγινε το πάρτι και ήταν καλεσμένες μεταξύ άλλων και 8-9 κοπέλες, με την 17χρονη φίλη της Γεωργίας να αναφέρει στην κατάθεση της πως της έδιναν την εντύπωση ότι ήταν «βίζ..ες» και γι΄αυτό ζήτησε επίμονα από τη Γεωργία να αποχωρήσουν. Οι 4 άνδρες κλήθηκαν σήμερα σε ανωμοτί κατάθεση από την Εισαγγελία ως ύποπτοι, ενώ η αστυνομία θα διεξάγει έρευνες στα σπίτια τους. Αύριο, Παρασκευή, η 24χρονη Γεωργία θα δώσει μια τρίτη, συμπληρωματική κατάθεση.