Συνεχίζονται οι έρευνες σχετικά με τον βιασμό της 24χρονης, Γεωργίας Μπίκα, στη Θεσσαλονίκη, καθώς και για το κύκλωμα μαστροπείας. Στις νέες εξελίξεις, κατασχέθηκαν τα κινητά τηλέφωνα κι άλλων προσώπων, εκτός των τεσσάρων εμπλεκόμενων στην υπόθεση, όπως γράφει το ρεπορτάζ του makthes.

Στα κινητά τηλέφωνα και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που κατασχέθηκαν, οι αρχές αναζητούν βίντεο από το πάρτι στη σουίτα 401, υπολογιστές που «καίνε» εμπλεκόμενους και μηνύματα που φέρνουν στο φως τον τρόπο προσέγγισης κοριτσιών από τους «ανιχνευτές».

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, όταν ακόμα δεν είχε αρχίσει ο νέος κύκλος καταθέσεων, υπήρχαν μαρτυρίες από άτομα που έλεγαν ότι είδαν ένα βίντεο με ερωτικές στιγμές, που το συνέδεαν με την υπόθεση της 24χρονης.

Το βίντεο που ερευνούν οι Αρχές

Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται μια κοπέλα, δύο άντρες που συμμετέχουν στις σεξουαλικές πράξεις και ένας τρίτος να βιντεοσκοπεί, σύμφωνα με το makthes. Και την ώρα που οι φήμες για αυτό το βίντεο τα τελευταία 24ωρα έχουν φουντώσει, οι Αρχές το αναζητούν και ψάχνουν μέσα από τα ηλεκτρονικά ίχνη τον αρχικό αποστολέα αυτού του υλικού.

Σύμφωνα με έμπειρους αξιωματούχους της αστυνομίας, ο χρόνος από την κατάσχεση των συσκευών μέχρι να ανιχνευτούν όλα όσα κρύβονται μέσα τους, είναι ελάχιστος. Αυτό οφείλεται σε ένα πολυεργαλείο που διαθέτουν οι ειδικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ, που «σπάει» τα πάντα και ανιχνεύει ακόμα και διαγραμμένες πληροφορίες και διαγραμμένα βίντεο και φωτογραφίες.

Αναμένεται να ελεγχθεί, να ταυτοποιηθούν τα πρόσωπα που συμμετέχουν και να διαπιστωθεί αν συνδέεται τελικά με την υπόθεση της 24χρονης.

Στην ανακρίτρια ο ιατροδικαστής Νίκος Ράικος

Σημειώνεται, επίσης, πως επί δύο ώρες κατέθετε σήμερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ3, στην πέμπτη τακτική ανακρίτρια ο καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ Νίκος Ράικος για τις εξετάσεις της 24χρονης.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν κατέθεσε τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης, που αναμένονται για να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Ο σφραγισμένος φάκελος με τα αποτελέσματα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα παραδοθεί στην ανακρίτρια ως το τέλος της εβδομάδας.