Η καταστροφική πυρκαγιά που μαίνεται στην Εύβοια, έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, ιδίως λόγω των τόσο χαρακτηριστικών φωτογραφιών που έχουν γίνει viral, όπως αυτή της 81χρονης κυρίας που είδε το σπίτι της να καίγεται στις Γούβες και έγινε θέμα μέχρι και στην Telegraph. Λογικά λοιπόν κάποιες από τις εικόνες και τα βίντεο φτάνουν στα μάτια διάσημων ηθοποιών του Χόλιγουντ. Μετά την Κέιτ Μπλάνσετ και τη Μπέλα Χαντίντ, ήταν η σειρά για τον Τζος Μπρόλιν, τον Thanos της Marvel, να αναρτήσει ένα βίντεο από την πυρκαγιά.

Μια από τις εικόνες που σίγουρα αποτέλεσαν γροθιά στο στομάχι για πολλούς, είναι άνθρωποι να μπαίνουν στα πλοία και με την πόρτα ανοιχτή, να κοιτάνε τον τόπο τους να φλέγεται,  να εξαφανίζεται από την πύρινη λαίλαπα. Ένα τέτοιο βίντεο ανάρτησε σε story του ο Τζος Μπρόλιν, χωρίς να το συνοδεύει με κάποιο σχόλιο, δείγμα του πόσο έκπληκτος ένιωσε κι αυτός βλέποντας όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Εύβοια.

https://www.intronews.gr/voreia-evvoia-nearos-sozei-lykoskylo-pou-itan-demeno-se-avli-apo-ton-idioktiti-tou

Δεδομένων των συνθηκών, είναι μια πραγματικότητα πως θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τις δυνάμεις του Thanos απέναντι στη φωτιά.