Με τη δύναμη του Youtube αλλά και των κοινωνικών δικτύων, ο 34χρονος Βασίλης Γοργολίτσας πασχίζει να εκφραστεί, αφού βρήκε την έμπνευση μέσα στον Κορυδαλλό. Ο λόγος για τον άντρα ο οποίος τον Αύγουστο του 2022 θέλησε για απροσδιόριστο λόγο να… παραδοθεί στους άνδρες της ασφάλειας των δικαστηρίων, εισβάλλοντας στο πάρκινγκ. Με τη διαφορά βεβαίως πως μέσα στο αυτοκίνητό του υπήρχαν 1,5 εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά!

Ο Βασίλης Γοργολίτσας, ο οποίος είχε γίνει γνωστός παλιότερα από auditions τις οποίες είχε περάσει σε κάποια talent shows της ελληνικής τηλεόρασης, κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών αν και ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες. Και εκεί, βρήκε την έμπνευση να πει πως τα χρήματα που είχε στο αυτοκίνητό του, προέρχονταν από πώληση ακίνητης περιουσίας αλλά και από μία παράλληλη ενασχόλησή του. Αυτή είχε αφήσει να εννοηθεί πως ήταν escort, δηλαδή «ζιγκολό».

Όσον αφορά την αξιοσημείωτη ποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκαν στην κατοχή του, εκείνος φέρεται να τόνισε πως τα κατείχε για προσωπική του χρήση. Ιδιαίτερη εντύπωση στις Αρχές προκάλεσε το γεγονός πως ένα μεγάλο ποσοστό των μετρητών που εντοπίστηκαν ήταν σε 5ευρα, 10ευρα και 20ευρα.

βρήκε την έμπνευση

Ο Γοργολίτσας πλέον, μέσα από τον Κορυδαλλό, παίζει με την κιθάρα του, γράφοντας τραγούδια. Βρήκε την έμπνευση μέσα στοσκληρό περιβάλλον του εγκλεισμού. Βεβαίως, για να έχει ξεχωριστή αξία η δημιουργία του, ψάχνει και βρίσκει τρόπο να δημοσιεύει τα έργα του. Αναμφίβολα η χρήση κινητών μέσα στα σωφρονιστικά ιδρύματα απαγορεύεται. Είναι απορίας άξιο πως ο 34χρονος κατηγορούμενος αφ’ ενός χρησιμοποιεί κινητό, αφ’ ετέρου πως αυτό είναι συνδεδεμένο με τηλεφωνική γραμμή δίνοντάς του πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Πάντως, όσον αφορά τα μουσικά έργα του 34χρονου, θα έλεγε κανείς πως είναι… συμπαθητικά. Όπως είναι φυσικό έχουν μία θλιμμένη χροιά λόγω ενδεχομένως του εγκλεισμού του. Περί ορέξεως…

Photo credits: Evrokinissi, ΕΛ.ΑΣ.