H πλευρά του 27χρονου που η Γεωργία Μπίκα υπέδειξε ως φερόμενο δράστη στην υπόθεση του βιασμού, νιώθει δικαίωση, μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά σε ναρκωτικές ουσίες και το αλκοόλ που βρέθηκε ήταν σε χαμηλά επίπεδα, για να την αναισθητοποιήσει. Ο 27χρονος που καταγγέλλεται από την 24χρονη Γεωργία για βιασμό απαντά για πρώτη φορά μέσω του δικηγόρου του στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Τα αποτελέσματα είναι αρνητικά. Εμείς από την πρώτη στιγμή δηλώσαμε ότι δεν είχαμε σχέση με όσα μας κατηγορούσαν. Είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Οι εντολείς μου στο άκουσμα των αποτελεσμάτων δεν ένιωσαν απλώς ανακούφιση, αλλά δικαίωση», είπε ο δικηγόρος Δημήτρης Τσάκος. Συμπλήρωσε πως οι εντολείς του «επιφυλάσσονται του δικαιώματός τους κατά παντός υπευθύνου».

Την ίδια ώρα, η ιατροδικαστική υπηρεσία απάντησε για το θέμα των εξετάσεων, μετά τις ενστάσεις που φαίνεται ότι διατυπώνει η πλευρά της 24χρονης. Η ιατροδικαστική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρθηκε στους χρόνους λήψης δειγμάτων από την καταγγέλλουσα αλλά και στα αποτελέσματα, διαψεύδοντας αυτά που υποστηρίζει. «H ιατροδικαστική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης ενημερώθηκε για το περιστατικό την 01/01/22, απογευματινές προς βραδινές ώρες, από τον αξιωματικό υπηρεσίας του τμήματος ασφάλειας του Λευκού Πύργου», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Η 24χρονη υποστηρίζει ότι καθυστέρησαν τις εξετάσεις και δεν της έδωσαν ουροσυλλέκτες, με θέση της που έγινε γνωστή το βράδυ της Τρίτης. «Δεν μου έδωσαν ουροσυλλέκτες, μου είπαν ότι εγώ πρέπει να πάω να τους πάρω. Έψαχνα για περίπου 40 λεπτά, δεν μπορούσα να τα βρω γιατί έβλεπα θολά. Έβαλα GPS και με πολύ μεγάλη δυσκολία κατάφερα να βρω φαρμακείο και γύρισα αλλά δεν μου είπαν εκείνη τη στιγμή ”δώσε τα ούρα”», ανέφερε στα όσα υποστήριξε στη δική της ανακοίνωση η ΓΕΔ Θεσσαλονίκης.