Ανεβάζεις στο Instagram φωτογραφία από κάποιο μπαρ, σε εγκαλούν γιατί δεν έχεις ενσυναίσθηση που στην Ουκρανία πεθαίνουν από τον πόλεμο κι εσύ διασκεδάζεις. Ανεβάζεις κάποιο βίντεο με τραγούδι, τα ίδια. Αν δε είσαι κι ένα πρόσωπο με μια κάποια αναγνωρισιμότητα, τότε υπακούς σε πιο αυστηρούς κανόνες. Η Ελεονώρα Μελέτη είπε απλά να αναρτήσει μια φωτογραφία της όπου τρώει ένα κέικ στο Λονδίνο και στο τέλος βρέθηκε να της ζητάνε τα ρέστα μέχρι και για τη διαχείριση της πανδημίας.

Η παρουσιάστρια του MEGA, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση και έσκασαν από κάτω ανεμβολίαστοι και ψεκασμένοι να της πουν ότι πρέπει να ντρέπεται που δεν σέβεται αυτούς που τους έχει απαγορευτεί η είσοδος σε μαγαζιά, ενώ δεν άργησε να έρθει και το ιππικό με αυτούς τους social warriors που δεν ανέχονται να γίνεται πόλεμος στην Ουκρανία και η Ελεονώρα Μελέτη να τολμάει η ξεδιάντροπη να τρώει κέικ στο Λονδίνο.

«Τη βλέπεις τη μαρέγκα που σκάει στο χειλάκι ε?

Ε μετά έσκασε κ το χειλάκι ένα χαμόγελο ευτυχίας, μόλις αυτός ο επίγειος παράδεισος που στριμώχνεται στο πορσελάνινο vintage πιάτο , πλημμύρισε σαν τσουνάμι τους αποσβολωμένους γευστικούς μου κάλυκες.

Όχι. Αυτό το λαχταριστό κομμάτι τούρτα δεν είναι prop μιας life style φωτογραφίας με το κορίτσι να αδιαφορεί για το γλυκό μετά το πολυπόθητο “κλικ”.

Το κορίτσι αδιαφορεί για το «κλικ» κ καταβροχθίζει το γλυκό με επιφωνήματα ηδονής.

Κάποιοι θα αναγνωρίσουν το γλυκό.

Εγώ το ευχαριστώ για τις μοναδικές στιγμές που μοιραστήκαμε.

Rip γλυκό».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

Αυτό συνέβη πριν δύο ημέρες και σε αυτό το διάστημα ξεκίνησε ένας εμφύλιος σχολίων ανάμεσα σε αντιεμβολιαστές και εμβολιασμένους, σε εύθικτους και λογικούς, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει. η Ελεονώρα Μελέτη προέβη σε μια νέα ανάρτηση σήμερα, όπου λέει ότι η πολιτική ορθότητα χάνει το πραγματικό της νόημα και γίνεται σιγά σιγά μια απειλή για την ελευθερία σκέψης και έκφρασης.

Η Ελεονώρα Μελέτη πρέπει να ντρέπεται που μπορεί να ταξιδεύει στο Λονδίνο, αλλά η Μαρία από τα Πετράλωνα θα κάνει ό,τι γουστάρει

«Σε μια εποχή όπου μια φωτογραφία με ένα κομμάτι τούρτα μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους να σφάζονται μεταξύ τους ανταλλάσσοντας ύβρεις, μίσος κ θυμό, γύρω από το εμβόλιο, την πείνα στην Αφρική , την οικονομική κρίση κλπ., σε μια εποχή όπου ο όρος «πολιτική ορθότητα» ΔΥΣΤΥΧΩΣ αρχίζει να ΧΑΝΕΙ το πραγματικό της νόημα κ καταλήγει να αποτελεί απειλή για την ελευθερία της σκέψης κ έκφρασης,

ήθελα να ανεβάσω αυθόρμητα αυτή τη φωτογραφία.

Κ σκέφτηκα: λες να νομίζουν ότι τοποθετούμαι πολιτικά;

Λες να νομίζουν ότι δηλώνω πιθανή αθλητική υποστήριξη;

Λες να αρχίζουν να σφάζονται πάλι; Καλύτερα να μην την ανεβάσω λέω…

Κάλε «πριτς»!!!

Θα λέω πάντα αυτό που αισθάνομαι, θα εκφράζω πάντα αυτό που σκέφτομαι, θα φοράω πάντα αυτό που θέλω, θα ταξιδεύω, θα τρώω, θα γελάω κ θα χορεύω! Θα συζητώ, θα τραγουδώ κ θα είμαι αυτή που επιλέγω να είμαι!

Πάντα με σεβασμό προς τον εαυτό μου κ τους άλλους, αναγνωρίζοντας το δικό τους δικαίωμα στο να συμφωνούν ή να διαφωνούν, στο να τους αρέσει ή όχι, αλλά κ το δικό μου δικαίωμα να θέλω να ανεβάσω μια …πολύ πράσινη φωτό με ένα φανταστικό φόρεμα της @lenakatsanidou , χωρίς κανένα λόγο!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

Ειλικρινά υπήρξαν άνθρωποι που τους ενόχλησε αυτή η φωτογραφία; Δε μπορούμε να το πιστέψουμε ότι έχουμε περάσει τόσο βαθιά στη ζώνη του λυκόφωτος. Ότι τι δηλαδή; Η Ελεονώρα Μελέτη και κάθε διάσημος ή διάσημη θα πρέπει να κλειστούν στα σπίτια τους μέχρι να λήξει ο πόλεμος; Κι αν λήξει ο πόλεμος στην Ουκρανία, τόσοι άλλοι πόλεμοι μαίνονται. Και σε όλη μας τη ζωή πεθαίνουν παιδιά στην Αφρική και την Ασία. Να κάτσουμε όλοι μέσα στα σπίτια μας και να παρατήσουμε τη ζωή; Ή μήπως όσοι είναι διάσημοι πρέπει να κλειδαμπαρώνονται για να μην ενοχληθεί ο αντιεμβολιαστής και φιλοπουτινικός τραχανοπλαγιάς Μενέλαος από τη Βαρυμπόμπη;

Δεν ξέρουμε αν η επίδραση δύο ετών πανδημίας είναι αυτή η αποβλάκωση των ανθρώπων ή αν αυτή προϋπήρχε και η πανδημία της άνοιξε την πόρτα. Είναι όμως παραπάνω από σαφές πως οδεύουμε ολοταχώς για εγκεφαλική αγκύλωση.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Από μικρό κι από «τρελό» μαθαίνεις την αλήθεια;

Will Smith: Τι θα γινόταν αν στη θέση του Chris Rock ήταν γυναίκα;

Συναυλία κατά του πολέμου αλλά όχι κατά του εισβολέα ΔΕ γίνεται