Εδώ στην Ελλάδα, δεν ξέρω τι γίνεται στο εξωτερικό, έχουμε μια τάση να ασχολούμαστε με το δέντρο και όχι με το δάσος. Το κάνουμε με καταπληκτικό τρόπο σε κάθε περίσταση. Ακόμα κι αν πρόκειται για κάτι σοβαρό, ξέρουμε πώς να εστιάσουμε στο τελείως άκυρο και μάλιστα να το κάνουμε και trend στο Twitter. Διότι σήμερα, το όνομα της Έφης Αχτσιόγλου είναι πρώτο στα trends, αλλά κλασικά για τους λάθος λόγους.

Ζούμε έτσι κι αλλιώς σε μια εποχή που περνάς από τρελό σκανάρισμα, αλλά κάπου έχουν ξεπεραστεί τα όρια. Η πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ, «τόλμησε» να βγει άβαφη στην κάμερα, με σκοπό να μιλήσει για τα επιδόματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και να ασκήσει την κριτική της σε αυτά, αλλά όσα είπε, σωστά ή λάθος, δεν ακούστηκαν καθόλου. Και ο λόγος; Γιατί δεν είχε μακιγιάζ στο πρόσωπό της. Δεν ήξερε να καλλωπιστεί για να μιλήσει για πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα.

Άδωνις Γεωργιάδης για Έφη Αχτσιόγλου: «Εδώ είμαστε Δύση κι αυτά τα έχουμε λύσει προ πολλού»

Την αρχή την έκανε μια ανάρτηση στο twitter, όπου ο χρήστης έγραψε «Με λένε Έφη και είμαι καλά», ενώ τη σκυτάλη πήραν σχόλια για τη συνολική της εμφάνιση. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Δεν θα αναφερθώ στη λέξη σεξισμός, γιατί πια έχει χάσει το νόημά της. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα όλων και τελικά βλέπεις ότι δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ το φαινόμενο.

Ακόμα και ο Άδωνις Γεωργιάδης, πολιτικός αντίπαλος της Αχτσιόγλου, έκανε σχετική ανάρτηση, που θα μπορούσε να μην ασχοληθεί, μιας και τα όσα είπε η ίδια, εναντιώνονται στην κυβέρνηση.

Σε μια καθημερινότητα με εκατό χιλιάδες προβλήματα, το χιούμορ και η πλάκα είναι αναγκαία, αλλά με το να ασχολούμαστε με τα ίδια και τα ίδια, επιβεβαιώνει την άγκυρα που έχουμε ρίξει στην μιζέρια.

«Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν για την εξωτερική μου εμφάνιση. Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα από κοντά», ήταν η απάντησή της Αχτσιόγλου.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

«Δεν είμαστε όρνια ρε φίλε»: Ελεονώρα Μελέτη δεν καταλαβαίνουμε την έκρηξή σου

Austin Butler: Ο άνθρωπος που θα κρατήσει «ζωντανό» τον Elvis Presley

Το ερώτημα του Λιάγκα με αφορμή τη Δανάη Μπάρκα που πρέπει να «έτσουξε» την υποκρισία των social media