Μετά και την επίσημη διάλυση της Βουλής, με το χαρτί που τοιχοκολλήθηκε, τα κόμματα και οι υποψήφιοι βουλευτές μπαίνουν στην τελική ευθεία εν όψει των εκλογών που θα διεξαχθούν σε λιγότερο από έναν μήνα και θα θέσουν την πολιτική ζωή του τόπου σε μια κούρσα με διάρκεια 2.5 μηνών περίπου. Ο Βασίλης Κικίλιας, Υπουργός Τουρισμού στην κυβέρνηση που ολοκληρώνεται, έβγαλε το πρώτο του προεκλογικό σποτ και σε αυτό δείχνει την δική του αλήθεια, όπως λέει.

«Σε αυτό το βίντεο δεν θα με δεις να χαμογελάω, να χαιρετάω κόσμο στον δρόμο ή να βγάζω λόγο σε κάποια εκδήλωση. Προτιμώ να με δεις τη στιγμή της μεγάλης κούρασης. Να βγαίνω εκτός εαυτού. Να πωρώνομαι. Να θυμώνω. Να συγκινούμαι. Προτιμώ να σου δείξω την αλήθεια μου γιατί έτσι θα ξέρεις ότι σου λέω και την αλήθεια», αναφέρει στο βίντεο ο υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία κ. Κικίλιας που είναι στο γραφείο του και ενδιάμεσα προβάλλονται πλάνα από την πορεία του σε αυτή την 4ετία.

Από το Υπουργείο Υγείας, το οποίο διαχειρίστηκε στην πρώτη χρονιά του κορωνοϊού, στις ομιλίες του στη Βουλή και σε ξένα τηλεοπτικά δίκτυα, μέχρι την ανάληψη του Υπουργείου Τουρισμού για την προώθηση της Ελλάδας ως ασφαλή τουριστικό προορισμό στη 2η και πιο δύσκολη χρονιά της πανδημίας.