Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στην Ηλεία και πραγματοποίησε ομιλία στα Λεχαινά όπου αι μίλησε με τους κατοίκους της περιοχής.

«Ας μιλήσουμε, λοιπόν, για το μέλλον και όχι για το παρελθόν. Κι ας αφήσουμε κάποιους να ασχολούνται σε ποιον ανήκει -λέει- η παρακαταθήκη του Ανδρέα, να γυρνούν στο 1981. Εγώ θέλω να μιλάω για την Ελλάδα του 2023, για το πώς θα μειώσουμε φόρους, για το πώς θα μειώσουμε τις εισφορές και για το πώς θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, για το πώς θα βελτιώσουμε την υγεία, την παιδεία. Αυτά σας ενδιαφέρουν.

Αφήστε τους άλλους, λοιπόν, να τσακώνονται για το παρελθόν» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης προσθέτοντας ότι «εμείς είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για το μέλλον, για το σχέδιό μας, για μία Ελλάδα ισχυρή, μία Ελλάδα παραγωγική, μία Ελλάδα η οποία θα προσελκύει ξένες επενδύσεις. Μια Ελλάδα η οποία θα στηρίξει όλους τους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας, όχι μόνο τον πρωτογενή τομέα αλλά και τον τριτογενή».

Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός Ηλεία ομιλία

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στην Αμαλιάδα, ενώ ακολούθως θα επισκεφθεί τον Πύργο Ηλείας και το εργοτάξιο του νέου αυτοκινητοδρόμου Πάτρα – Πύργος στα Χανάκια. Δείτε το βίντεο από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη

Οπως αναφέρει το patrisnews ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδεύεται από στελέχη του κόμματος, τους βουλευτές και τους υποψήφιους βουλευτές του νομού.

Στις 19:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο στάδιο της Ένωσης Αθλοπαιδιών Πατρών (ΕΑΠ).