Μπορεί να είναι αυτονόητο διάφοροι καλλιτέχνες να υποστηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ ή το ΚΚΕ, αλλά όταν εμφανίζεται κάποιος που δηλώνει τη στήριξή του στη Νέα Δημοκρατία όλοι ξεσηκώνονται.

Και ειδικά όταν αυτός ο «κάποιος» είναι ο Διονύσης Σαββόπουλος, τον οποίο τα μέλη της αριστεράς στη χώρα μας θεωρούσαν μέχρι χθες «κτήμα» τους. Ο αγαπημένος μας «Νιόνιος» βέβαια ούτε φωτογραφίες έβγαλε στα επίσημα του «Απόστολος Νικολαΐδης» ούτε κατέβηκε σε πορείες μαζί με τον γγ του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος έκανε το «μέγα λάθος» να δηλώσει απλά σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι ελπίζει «σε μια αυτοδυναμία της ΝΔ». Θύελλα αντιδράσεων λοιπόν ξεσήκωσε η συγκεκριμένη «αιρετική» άποψη με τον Παύλο Πολάκη να τίθεται επικεφαλής των χυδαίων επιθέσεων στον αγαπημένο καλλιτέχνη, όπως φυσικά μόνο αυτός ξέρει.

« Άντε χάσου θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου!!! ΤΟΛΜΑΣ και μιλάς ακόμα στο όνομα των τραγουδιών που κάποτε είπες…Είσαι λίγος, διεφθαρμένος ,επαρχιώτης, εγωπαθής και χαλασμένος !
Ο Ραφαηλίδης είχε σε όλα δίκιο!», έγραψε σε έξαλλο ύφος ο «αψύς» Κρητικός ακολουθώντας την Έλενα Ακρίτα, η οποία επίσης «πληγώθηκε» από την απόφαση του Διονύση Σαββόπουλου να στηρίξει κάποιο πολιτικό κόμμα που δεν είναι της αρεσκείας της.

Σήμερα, ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης, απάντησε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζοντας ότι «η επίθεση αυτή είναι το πρόσωπο μιας άθλιας μορφής του φασισμού», ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι « την Κυριακή θα ηττηθούν οι κάθε είδους φασίστες, είτε της πάνω είτε της κάτω πλατείας».

Ολόκληρη η δήλωση του Παύλου Μαρινάκη:

«Η επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Διονύση Σαββόπουλο είναι το πρόσωπο μιας άθλιας μορφής του φασισμού. Ένας άνθρωπος με πραγματική δράση κατά της Χούντας, με μια σπουδαία καριέρα και μια ενωτική δημόσια παρουσία υφίσταται μια χυδαία επίθεση επειδή οι απόψεις του δεν είναι αρεστές στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Για άλλη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω ενός πρώην υπουργού και βουλευτή, μιας υποψήφιας του ψηφοδελτίου Επικρατείας του, αλλά και των διαδικτυακών ταγμάτων εφόδου του, εξαπολύει μια χυδαία επίθεση με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς σε έναν καλλιτέχνη με σημαντική προσφορά στην Ελλάδα και στον πολιτισμό, επειδή απλώς εξέφρασε την άποψή του.

Έτσι αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία στην Κουμουνδούρου: να είμαστε ελεύθεροι να συμφωνούμε μαζί τους. Πλέον, δεν τους φοβάται κανείς. Γι’ αυτό και την Κυριακή θα ηττηθούν οι κάθε είδους φασίστες, είτε της πάνω είτε της κάτω πλατείας».