Εν μέσω χειροκροτημάτων και πυρσών η δεύτερη ομιλία Μητσοτάκη, το βράδυ της Κυριακής. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έστειλε ξανά μήνυμα περί αλαζονίας και ευχαρίστησε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες.

«Για μένα η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα συγκινητική» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης τον οποίο οι συγκεντρωμένοι διέκοπταν με τη φράση «είσαι και θα είσαι ο πρωθυπουργός».

«Για πρώτη φορά η ΝΔ μετά από μια 4ετια κυβέρνησης κατάφερε να αυξήσει τα ποσοστά της. Αυτοί που πετύχαμε είναι να κλείσουμε οριστικά τον κύκλο του διχασμού και της τοξικότητας που άνοιξε πριν από μια 10ετια. Θέλω να ξέρετε ότι η ευθύνη που αισθάνομαι στους ώμους μου είναι πολύ βαριά. Σήμερα γιορτάζουμε και αύριο σηκώνουμε τα μανίκια για σκληρή δουλειά»

«Για 2η φορά όλη η Ελλάδα είναι μπλε. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ σε όλους εσάς. Η Νέα Δημοκρατία είναι το πιο ισχυρό κόμμα στην Ευρώπη. Η διαφορά μας με τον βασικό μας αντίπαλο είναι 2 μονάδες ενώ το 2019 ήταν 8. Όμως αυτή η πολιτική κυριαρχία δεν είναι συνταγή αλαζονίας, ούτε λευκή επιταγή. Οι πολίτες έχουν προβλήματα και απαιτούν από εμάς να τα λύσουμε, θα είμαστε δίπλα τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι, καθώς σήμερα η ΝΔ απέδειξε ότι μπορεί να έχει το καλύτερο οργανωμένο κόμμα το οποίο απέδειξε τις δυνατότητές του.

Το μπλε χρώμα σήμερα είναι παντού, είναι το χρώμα της σημαίας μας αλλά και το χρώμα που ενώνει την κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα. Συμπολίτες μου, από αύριο αρχίζει η σκληρή δουλειά».

«Σας θυμίζω ότι έχουμε δημοτικές εκλογές και μετά ευρωεκλογές» ήταν οι τελευταίες λέξεις του Κυριάκου Μητσοτάκη αποχωρώντας από την Πειραιώς.