Έναν αρκετά περίεργο παραλληλισμό έκανε σήμερα ο Δημήτρης Οικονόμου, αναφερόμενος στις εσωκομματικές διαδικασίες και στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ και παρουσιαστής της εκπομπής «Σήμερα» τόνισε αρχικά για τη μεγάλη συμμετοχή ότι «αυτοί οι 150.000 είναι ούτως ή άλλως δυσαρεστημένοι με την κυβέρνηση. Κανένα μήνυμα δεν είναι. Αυτοί οι άνθρωποι πήγαν να αναστήσουν το κόμμα τους. Απολύτως κανένα μήνυμα δεν έστειλαν. Δηλαδή πιστεύει κανείς ότι ψήφισαν Μητσοτάκη και δυσαρεστήθηκαν;».

Σε επισήμανση ότι έγιναν και 43.000 νέες εγγραφές, ο Δημήτρης Οικονόμου απάντησε λέγοντας: «Ε και; Ο Κασσελάκης τους ξεσήκωσε αυτούς. Ποιος τους ξεσήκωσε ο Μητσοτάκης; Δυσαρεστήθηκαν με τον Μητσοτάκη που έκανε παροχές στη Θεσσαλονίκη;».

Και κλείνοντας έκανε ένα άκρως ειρωνικό σχόλιο για την κατάσταση που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ παρομοιάζοντάς τον με ψοφίμι, σαν αυτά που βλέπουμε στους δρόμους της Θεσσαλίας.

«Οι ψηφοφόροι στέλνουν μήνυμα ανασύνταξης του κόμματός τους το οποίο ήταν ψοφίμι. Ήταν σαν τα ψοφίμια στον κάμπο της Θεσσαλίας ο ΣΥΡΙΖΑ και αναστήθηκε. Δεν ήταν μήνυμα στην κυβέρνηση. Αυτό είναι το ψοφίμι που επέπλεε και κάποιος το τράβηξε στη ζωή, ο οποίος είναι ο Κασσελάκης. Αυτό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα! Τι μήνυμα θα στείλουν αυτοί στον Μητσοτάκη; Σε μία εσωκομματική διαδικασία τι μήνυμα να στείλεις;».

Το απόσπασμα στο 15:12 του βίντεο που ακολουθεί: