Σε παιδικό σταθμό στην Κυψέλη εθεάθη, το Σάββατο (01/04), ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης εν μέσω, μάλιστα, προεκλογικής περιόδου.

Η επιχείρηση προσχολικής αγωγής «Dorothy Snot», στην Κυψέλη, είναι ανάμεσα σε εκείνες που έχουν εφαρμόσει μεθόδους νέων τεχνολογιών για την εκπαίδευση των παιδιών, ακόμα και σε αυτές τις πιο μικρές ηλικίες. Μάλιστα, είναι μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις τέτοιου τύπου, καθώς απασχολεί 50 παιδαγωγούς και 15 άτομα ως διοικητικό προσωπικό.

Ο συνιδρυτής της δομής, Γιάννης Γιαννούδης, ανέβασε και σχετική ανάρτηση γι’ αυτή την συνάντηση «Eίχαμε, το Σαββατο (01/04), στην “Dorothy Snot Preschool & Kindergarten” μια εξαιρετική συζήτηση με τον υπουργό Ψηφιακής διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη, και τον φίλο μου και εκπρόσωπο Τύπου του ΕΦΚΑ, Όμηρο Τσάπαλο, για το πώς ο ψηφιακός μετασχηματισμος της κοινωνιας θα αλλάξει και την εκπαίδευση. Τους ευχαριστώ θερμά.

Η ψηφιακή τεχνολογία μάς δίνει τεράστιες δυνατότητες και εργαλεία για να οραματιστούμε, να αξιολογήσουμε, να μετρήσουμε και εν τέλει να αλλάξουμε προς το καλύτερο τις ζωές μας (και την εκπαίδευση). Θα πρέπει, όμως, όλοι να δουλέψουμε και για μια αντίστοιχη αλλαγή στη συλλογική μας κουλτούρα, ώστε οι θετικες αλλαγές που φερνει η εποχή να γίνονται αποδεκτές με ενθουσιασμό από την κοινωνία και όχι μέσα από αντιδράσεις βασισμένες σε ξεπερασμένους δογματισμούς».

Photo credits: Facebook | John C. Yiannoudis