Το 2021 τελειώνει σήμερα και μαζί με το νέο έτος έρχονται νέες σειρές/σεζόν στο Netflix. Ίσως αυτός είναι ένας λόγος -και ο μοναδικός;- για να ανυπομονείς για το 2022. Σε περίπτωση που έχεις «τερματίσει» την πλατφόρμα και ψάχνεις απεγνωσμένα τι θα δεις, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα.

Οι σειρές που περιμένουμε το νέο έτος

Έρωτας βάσει Σχεδίου: Σεζόν 3

Με τη φιλία τους να δοκιμάζεται από ένα κρυφό ειδύλλιο, η Έλσα, η Σαρλότ κι η Μιλού αντιμετωπίζουν μεγάλες προκλήσεις και σημαντικές αποφάσεις ζωής. Θα την βρεις από 1/1/22.

Μυστικοί Πράκτορες: Σεζόν 3

Με την ελπίδα να αλλάξει ζωή, ο Μπομπ αναλαμβάνει την επικίνδυνη αποστολή να ξεσκεπάσει έναν σπιούνο της αστυνομίας, αλλά πέφτει και πάλι πάνω στον Φέρι Μπάουμαν. Διαθέσιμη στις 10/1/2022.

Πάρ’ το Αλλιώς: Σεζόν 3

Παρόλο που πλέον ο Τόνι δεν γκρινιάζει τόσο έντονα για τη ζωή, εξακολουθεί να μην μπορεί να γεμίσει το κενό που άφησε η μακαρίτισσα γυναίκα του. Διαθέσιμη στις 14/1/2022.

The Club: Μέρος 2

Με την επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν, μαθαίνουμε από πού πηγάζει η ενοχή της Ματίλντα. Η Ρασέλ και ο Ισμέτ φτάνουν σε αδιέξοδο, καθώς η βία απειλεί την Πόλη. Βγαίνει στο Nteflix στις 6/1/22.

Όζαρκ: Σεζόν 4 – Μέρος 1

Επιτέλους μετά από πολύ καιρό έρχεται η νέα πολυαναμενόμενη σεζόν. Η απαλλαγή από το καρτέλ μοιάζει να βρίσκεται πολύ κοντά, αλλά οι φθαρμένες οικογενειακές σχέσεις των Μπερντ ίσως τους ξεκάνουν οριστικά. Διαθέσιμη στις 21/1/2022.

The House

Mια μαύρη κωμωδία με σκηνοθέτες από τον χώρο των ανεξάρτητων κινουμένων σχεδίων stop-motion. Κυκλοφορεί στις 14/1/2022 και μας έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα με το τρέιλερ.

Είναι Παγίδα!

Όταν δύο δύσμοιροι τεχνικοί της τηλεόρασης πέφτουν πάνω σε μια σκηνή εγκλήματος, όσα κάνουν για να μη χαρακτηριστούν ύποπτοι τους βάζουν σε μεγαλύτερους μπελάδες. Διαθέσιμη στις 27/1/2022.

framed