Ύστερα από πολύ καιρό, πολλά teaser και συνεντεύξεις των ηθοποιών του Peaky Blinders, επιτέλους κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer για την 6η και τελευταία σεζόν. Δίνει αρκετές απαντήσεις στα ερωτήματα μας σχετικά με το τι θα δούμε.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αν και προορίζεται για τις αρχές του 2022. Στο trailer του BBC βλέπουμε τον Michael και την αγαπημένη του να έχουν «αποσπαστεί» από τους Peaky Blinders. Ακόμα η συμμορία του Μπέρμιγχαμ έρχεται αντιμέτωπη με τους φασίστες της Αγγλίας.

Επίσης, βλέπουμε πολλές εσωτερικές και εξωτερικές μάχες, με τον ρόλο του guest star, Stephen Graham, να μοιάζει ολοένα και περισσότερο σαν εχθρός της συμμορίας.

«Αυτό θα είναι το τέλος μας» και «ένας από εμάς δεν πρόκειται να βρίσκεται εδώ για πολύ» είναι δύο βαρύγδουπες δηλώσεις που ακούμε στο trailer. Πώς θα τελειώσουν όλα και ποιος θα επιβιώσει;

Σε ένα προηγούμενο teaser, η αδερφή του Tommy Shelby (Cillian Murphy) και η πολιτική σύμβουλος, η Ada (Sophie Rundle), έκανε μια ζοφερή προειδοποίηση, λέγοντας ότι ορισμένα αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να σκοτωθούν.