Ertflix, καναπές και σειρά. Τι καλύτερο για απόψε.

Ένα ακόμη βράδυ που σε βρίσκει σπίτι; Ένα ακόμη βράδυ που δεν ξέρεις τι να παρακολουθήσεις στην τηλεόραση; Αν ναι, τότε εμείς είμαστε εδώ. Και συγκεκριμένα το Ertflix

Το Ertflix είναι πλέον ένας καλός ανταγωνιστής των streaming πλατφορμών, εμπλουτίζοντας τη βιβλιοθήκη του συχνά με εξαιρετικές προτάσεις για σειρές και ταινίες.

Αν, λοιπόν, είσαι σε mood που θέλεις να ξεκινήσεις μια σειρά, πρωτότυπη και ιδιαίτερη, τότε σου προτείνουμε τις ακόλουθες με κλειστά μάτια, που προβάλλονται στο Ertflix.

Dublin Murders (Φόνοι στο Δουβλίνο)

Μια αστυνομική σειρά στο Ertflix που θα σε κολλήσει. Βασισμένη στα βιβλία της Τάνα Φρεντς, έχοντας πάρει στοιχεία από τα δύο βιβλία της σειράς «In the Woods» και «The Likeness», το « Dublin Murders» έχει το ιδανικό μυστήριο για να ξεκινήσεις απόψε.

Ertflix

Η υπόθεση της σειράς ακολουθεί δύο ντετέκτιβ στο Δουβλίνο, οι οποίοι αναζητούν τους δολοφόνους για δύο φόνους που δείχνουν να συνδέονται μεταξύ τους, αλλά και με το παρελθόν ενός από τους δυο, ο οποίος στα 12 του είχε βιώσει ένα τραγικό συμβάν που η μνήμη του έχει απωθήσει.

Οκτώ απολαυστικά επεισόδια σε περιμένουν στο Ertflix.

The Art of Crime (Η Τέχνη του Εγκλήματος)

Μια πραγματικά καλοφτιαγμένη γαλλική σειρά, που αξίζει να δεις. Ευτυχώς το Ertflix την έχει στη βιβλιοθήκη του. Οι πρωταγωνιστές του « The Art of Crime» (στα γαλλικά «L’ art du crime»), είναι η Φλοράνς Σασάνι και ο Αντουάν Βερλέ.

Η σειρά αποτελείται από 4 αυτοτελή επεισόδια, όπου το ασυνήθιστο δίδυμο καλείται να εξιχνιάσει υποθέσεις έργων τέχνης. Ο Αντουάν Βερλέ, ένας θερμοκέφαλος και όχι ιδιαίτερα καλλιεργημένος αστυνομικός που υπηρετεί στο Τμήμα κατά της Διακίνησης Έργων Τέχνης, καλείται να συνεργαστεί με την Φλορένς Σασάνι, ιστορικό τέχνης που διαθέτει αχαλίνωτη φαντασία. 

Στα επεισόδια δεν παρακολουθεί κανείς την έρευνά τους, αλλά και τη σχέση που εξελίσσεται μεταξύ τους. Ένα διαμαντάκι στο Ertflix είναι αυτή η σειρά.

Ertflix

Mrs. Wilson (Κυρία Γουίλσον)

Η μίνι σειρά του BBC, «Mrs. Wilson» είναι μια εξαιρετική επιλογή στο Ertflix, με μόλις 3 επεισόδια. Την ξεπετάς δηλαδή. Ούτε σε κουράζει, ούτε τίποτα.

Ertflix

Η σειρά ακολουθεί την ιστορία του παππού της Ρουθ Γουίλσον, Αλεξάντερ Γουίλσον και την γιαγιάς της Άλισον Γουίλσον, που γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ εργάζονταν για την Μ16.  Το ερώτημα που τίθεται και στο οποίο καλείται να δώσει απάντηση η Κυρία Γουίλσον είναι: Πόσο καλά γνωρίζουμε αυτούς που αγαπάμε; 

Το «Mrs. Wilson» είναι γεμάτο εκπλήξεις. Δες το απόψε κιόλας στο Ertflix.

Frankie Drake Mysteries (Φράνκι Ντρέικ)

Το «Frankie Drake Mysteries» μας ταξιδεύει στο Τορόντο του 1920 με πρωταγωνίστρια μία γυναίκα ντετέκτιβ, τη Φράνκι, που καταπιάνεται με υποθέσεις κάποιες από τις οποίες η αστυνομία αρνείται να «αγγίξει».

Η σειρά ακολουθεί λοιπόν τη Φράνκι που έχει ταλέντο στην επίλυση υποθέσεων, αλλά δεν είναι αστυνομικός και ο τρόπος που απονέμει δικαιοσύνη δεν είναι πάντα σύμφωνος με τον νόμο. Μαζί με τη συνεργάτιδά της, την Τζούντι Κλαρκ, το γραφείο «Iδιωτική Ντετέκτιβ Ντρέικ» αναλαμβάνει όλων των ειδών τις υποθέσεις. 

Ertflix

Από αεροπλάνα και παράνομη διακίνηση ποτών μέχρι Αμερικανούς πράκτορες και κομμουνιστές. Η ατρόμητη αίσθηση περιπέτειας της Φράνκι τη βάζει σε ένα σωρό μπελάδες, αλλά πάντα καταφέρνει να ξεφεύγει. Σε μια εποχή αλλαγών και αισιοδοξίας, η Φράνκι είναι μια γυναίκα μπροστά απ’ όλους. 

Οι δύο κύκλοι της σειρές είναι διαθέσιμοι στο Ertflix.