Ένα ντοκιμαντέρ από Hulu για τη ζωή της 16χρονης Charli D’Amelio, που αναδείχθηκε μέσα από το Tik Tok, αλλάζει την αντίληψη που είχαμε έως σήμερα για τους celebrities. Πλέον ο καθένας μπορεί να γίνει από το σαλόνι του σπιτιού του μέσα από τα social media και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Εν μέσω της καραντίνας του COVID-19, τα χορευτικά βίντεο που τραβούσε ήταν αρκετά για να κερδίσει αρκετή δημοσιότητα. Η ίδια πάντως δεν θεωρεί τον εαυτό της διάσημο, παρότι είναι από τις πιο γνωστές TikTokers. Με περισσότερα από 100 εκατομμύρια άτομα να εγγράφονται στο κανάλι της μόνο στο TikTok, η Charli γνωρίζει καλά ότι το ιδιαίτερο είδος της φήμης στο Διαδίκτυο είναι υπό όρους.

Ανεξάρτητα από το πόσα εκατομμύρια άνθρωποι την ακολουθούν, πολλοί άλλοι δεν είναι καθόλου στο TikTok ή άλλοι προτιμούν κάποιο διαφορετικό περιεχόμενο. Παρά το γεγονός ότι έγινε ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα μιας αδιαμφισβήτητα τεράστιας εφαρμογής, η Charli D’Amelio είναι το είδος του διάσημου που είτε θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον είτε όχι.

Η σειρά ντοκιμαντέρ αφιερωμένη στη ζωή της οικογένειας είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και ταυτόχρονα περίεργη. Το “The D’Amelio Show” επικεντρώνεται στις βασικές απογοητεύσεις της ξαφνικής φήμης.

Οι μεγαλύτερες πηγές σύγκρουσης είναι οι «haters» που κρύβονται στα σχόλια των λογαριασμών των D’Amelios στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που στοιχειώνουν τόσο την Charli όσο και, ιδιαίτερα, τη μεγαλύτερη αδελφή της, Dixie. Για να δείξει πόσο παρεμβατικό μπορεί να είναι στην καθημερινότητά τους, η παράσταση σκιαγραφεί συχνά σκηνές με στιγμιότυπα οθόνης περιφρονητικών σχολίων, ενώ οι D’Amelios προσπαθούν να τα αγνοούν.

Το “The D’Amelio Show” είναι προσγειωμένο στην πραγματικότητα, και προβάλει την ευαισθησία και τους εύθραυστους χαρακτήρες σε αυτές τις στιγμές, καθώς και οι δύο αδελφές D’Amelio παραδέχονται πόσο συχνά το άγχος τις κυριεύει.

https://www.youtube.com/watch?v=Oq10yNlr_pQ

Στο τέλος του πρώτου επεισοδίου, ο ενθουσιασμός της Dixie για τη λήψη ενός βίντεο με τη Vogue τελειώνει με την περιήγησή της σε όλα τα υποτιμητικά σχόλια και το ξέσπασμα σε λυγμούς καθώς οι σαστισμένοι γονείς της κάνουν ό, τι καλύτερο μπορούν για να την παρηγορήσουν. Είναι μια εκπληκτική και θλιβερή σκηνή που τονίζει πόσο νέοι και άπειροι είναι στην πραγματικότητα αυτή και η Charli.

Ανεξάρτητα από το πόσες συμφωνίες έχουν συνάψει, πόσους διάσημους φίλους έχουν κάνει ή πόσους έμπειρους διευθυντές έχουν προσλάβει για να διευθύνουν τη νέα εταιρεία μετατρέποντας την οικογένεια σε επωνυμία, οι D’Amelios φαίνονται πραγματικά αμήχανοι.

https://www.intronews.gr/4362-2-bob-ross-boikotaz-bob-ross-inc

Στα πέντε από τα οκτώ επεισόδια που δόθηκαν πριν από την πρεμιέρα της σειράς στις 3 Σεπτεμβρίου, η αστάθεια γίνεται άμεσα ορατή. Tο “The D’Amelio Show” είχε ήδη χάσει μερικές από τις πιο πολύπλοκες εμπειρίες της οικογένειας μέχρι σήμερα.

Η δημοτικότητα των δύο αδερφών και η μετακόμιση της οικογένειας από το Κονέκτικατ στο Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια της πανδημίας είναι μόνο αναφορές. Δεν ενδιαφέρεται να δείξει το παρελθόν τους. Όμως, η προσέγγισή του show να περιγράφει μόνο την καθημερινή ρουτίνα της οικογένειας τώρα που είναι αρκετά διάσημη, πιθανόν να μην πιάσει.

Μέχρι τη στιγμή που το “The D’Amelio Show” έγινε για την Hulu, το D’Amelio Show ως ευρύτερη ιδέα είχε ήδη ξεκινήσει. Είτε μέσω του TikTok της Charli, είτε μέσω του καναλιού της Dixie στο YouTube, του Instagram της κάθε αδερφής, του κοινού podcast τους, ή ακόμα και του podcast των γονιών τους.

@charlidamelio♬ Suicidal – YNW Melly

Η οικογένεια D’Amelio βρίσκει εδώ και καιρό τρόπους για να επικοινωνήσει τις ιδέες, τις αλήθειες, τις ελπίδες και τα πάθη της. Όποιος είναι ελάχιστα εξοικειωμένος με αυτούς που θέλει να μάθει περισσότερα για την πραγματική τους ζωή, έχει μυριάδες τρόπους να το κάνει αυτό, καθιστώντας αυτήν τη σειρά ένα ακόμα κομμάτι από αυτό το παζλ.