Το Netflix αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας της τρίτης και τελευταίας σεζόν του Narcos: Mexico, ενώ ταυτόχρονα έγινε διαθέσιμο και το πολυαναμενόμενο trailer.

Η νέα σεζόν θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα στις 5 Νοεμβρίου και θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Όπως θα περίμενε κανείς, στο βίντεο πέφτουν πιστολιές, γίνονται εκρήξεις, ενώ τα ναρκωτικά έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τι να περιμένουμε από την τρίτη και τελευταία σεζόν Narcos

Η 3η σεζόν επικεντρώνεται στην κόντρα που ξεσπά μετά τη σύλληψη του Felix, κατά τη δεκαετία του ’90, όταν η παγκοσμιοποίηση της επιχείρησης ναρκωτικών ξεκινά.

Καθώς τα νεοανεξάρτητα καρτέλ αγωνίζονται να επιβιώσουν από τις πολιτικές αναταραχές και την κλιμάκωση της βίας, εμφανίζεται μια νέα γενιά βασιλιάδων του Μεξικού.

Αλλά σε αυτόν τον πόλεμο, η αλήθεια είναι το πρώτο θύμα – και κάθε σύλληψη, δολοφονία και απογείωση οδηγεί μόνο στην πραγματική νίκη.

Οι βασικοί της σειράς Scoot McNairy, Jose Maria Yazpik, Alfonso Dosal, Mayra Hermosillo, Matt Letscher, Manuel Masalva, Alejandro Edda και Gorka Lasaosa θα επιστρέψουν, ενώ το cast περιλαμβάνει τους Alberto Guerra, Luisa Rubino, Benito Antonio Martínez Ocasio και Luis Gerardo Méndez.

Ο Méndez δεν ανέφερε πολλά για τον ρόλο του, όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξη, ωστόσο δήλωσε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος. «Το Narcos είναι πιθανώς μια από τις αγαπημένες μου εκπομπές στην τηλεόραση. Νομίζω ότι είναι τόσο καλογραμμένο, το προσωπικό είναι εκπληκτικό, κάνουν τόσο βαθιά έρευνα για το κάθετι.

Ο χαρακτήρας μου είναι αστυνομικός από την πόλη Juarez. Δεν μπορώ να σας πω πολλά για την ιστορία, αλλά είναι ένας από τους βασικούς χαρακτήρες στην τρίτη σεζόν.

Είναι πολύπλοκος, αλλά απλώς θα πω ότι η ιστορία μου είναι επώδυνη και καίριας σημασίας. Είναι μια πραγματικά οδυνηρή ιστορία που συμβαίνει ακόμα στο Μεξικό. Αυτός είναι ο λόγος που ήθελα να μην μιλήσω για αυτό το πράγμα».

Τι θα αλλάξει στο Narcos:Mexico

Ο showrunner, Eric Newman, παραιτήθηκε για την τελευταία σεζόν, με τον συν-δημιουργό Carlo Bernard να αναλαμβάνει. Μιλώντας στο The Hollywood Reporter, ο Newman – ο οποίος υπηρέτησε ως showrunner για τις δύο και τρεις σεζόν του Narcos και τις δύο επόμενες σεζόν του Narcos: Mexico – είπε:

«Είμαι ευγνώμων για τα πέντε χρόνια μου στο τιμόνι των Narcos και Narcos: Mexico, και απίστευτα περήφανος για όσα έχει καταφέρει αυτή η θεαματική ομάδα με τις παραστάσεις.

Όταν ξεκινήσαμε αυτήν την προσπάθεια – κάνοντας ένα show σε δύο γλώσσες, σε μια χώρα που δεν είχε δει ποτέ αυτό το είδος παραγωγής – μας φάνηκε τρελό.

https://www.intronews.gr/5049-2-kokaini-10-facts-paragogi-emporio-kilo-timi

Αλλά το Netflix είδε τις δυνατότητές του και η πίστη τους σε εμάς δεν κλονίστηκε ποτέ. Ο Carlo Bernard είναι το πρώτο άτομο που μίλησα για αυτό το έργο, πριν από 10 χρόνια, και είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που αφήνω το τιμόνι της τρίτης σεζόν του Narcos: Mexico στα εξαιρετικά ικανά του χέρια ».