Το Netflix είναι, για την ώρα, από τις πιο περιζήτητες streaming πλατφόρμες, που συνεχώς εμπλουτίζουν τη βιβλιοθήκη με νέες, ενδιαφέρουσες, προτάσεις. Κατά διαστήματα, και με τον ανταγωνισμό να καραδοκεί, επιχειρεί πολλές φορές να κάνει τη λειτουργία απλούστερη προς τους συνδρομητές. Αυτή τη φορά, υπάρχει ένα πλάνο στα σκαριά, που αφορά προς το παρόν την Κένυα και τους χρήστες Android, αλλά ο στόχος είναι να επεκταθεί κι αλλού.

https://www.intronews.gr/5289-2-bridgerton-3i-kai-4i-sezon

Ο λόγος για ένα εντελώς δωρεάν πρόγραμμα, αλλά με ένα περιορισμένο εύρος επιλογών. Στόχος της πλατφόρμας είναι να δώσει την εμπειρία σε όλο και περισσότερο κόσμο, προκειμένου στο μέλλον να καταλήξουν συνδρομητές.

«Εάν δεν έχεις δει ποτέ ξανά Netflix – και πολλοί στην Κένυα δεν έχουν δει – αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να έρθεις σε επαφή με την υπηρεσία μας», έγραψε η Cathy Conk, διευθύντρια του Product Innovation και πρόσθεσε: «Αν σου αρέσει αυτό που θα δεις, είναι εύκολο να κάνει αναβάθμιση σε κάποια από τα επί πληρωμή πλάνα μας για να απολαύσει τον ολοκληρωμένο κατάλογό μας στην τηλεόραση και το laptop».

Αυτή τη στιγμή το δωρεάν πλάνο του Netflix είναι προσβάσιμο μόνο από κινητά Android, χωρίς διαφημίσεις, αλλά και χωρίς τη δυνατότητα downloading για offline προβολές, ή για σύνδεση με τηλεόραση.

https://www.intronews.gr/5142-2-marvel-nees-tainies-epomena-2-chronia