Καλεσμένη στο talk show του «Watch What Happens Live» βρέθηκε η Sarah Jessica Parker, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για την Kim Cattrall, χωρίς βέβαια να αναφερθεί στο όνομά της. Παραδέχτηκε ότι είναι απούσα από τη ζωή της, ενώ το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη σειρά, είναι πλέον όνειρο απατηλό για τους θαυμαστές.

Υπενθυμίζεται πως η Cattrall αρνήθηκε να αναβιώσει τον ρόλο της ως Samantha Jones, εξαιτίας της κόντρα της με την Parker. «Η ηθοποιός που έπαιξε τον ρόλο δεν παίζει πλέον αυτόν τον ρόλο, αλλά οι άνθρωποι δεν λείπουν από τη ζωή σου παρά μόνο όταν δεν τους θέλεις», δήλωσε αρνούμενη να απευθυνθεί στην Cattrall ονομαστικά.

Στo reboot του show, ο χαρακτήρας της Sarah Jessica Parker, η Carrie Bradshaw, είχε μια διαμάχη με τη Samantha, η οποία ζει στο εξωτερικό και επικοινωνεί μόνο μέσω μηνυμάτων: «Νόμιζα ότι η πλοκή μιμείται πολλές φιλίες που αγωνίζονται και θέλουν να παραμείνουν σε επαφή με έναν τρόπο, γιατί είναι πολύ οδυνηρό».

Η Kim Cattrall δεν έχει μιλήσει για το γιατί επέλεξε να μην συμμετάσχει στο reboot,. Το 2018, η Parker είπε στην The Post ότι δεν είχε διαφωνία με την Cattrall. «Έχω εκφράσει μόνο θαυμασμό και ευγνωμοσύνη για όλα όσα συνέβαλε – και εξακολουθώ να νιώθω έτσι», είχε επισημάνει.

Τι είπε η Sarah Jessica Parker για το And just like that

Φυσικά αναφέρθηκε και στη σειρά, η οποία δεν έφερε την αναμενόμενη επιτυχία, σαν αυτή που γνώρισαν οι ηθοποιοί στο αρχικό Sex and the City. Η Parker, δήλωσε συγκεκριμένα, πως δεν έχει παρακολουθήσει πολλά επεισόδια. «Θα κάνω μια εξομολόγηση σε όλους. Δεν έχω δει ακόμα τα επεισόδια 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 και 10. Είναι δικό μου πρόβλημα».

Σημειώνεται πως η πρώτη σεζόν δίχασε το τηλεοπτικό κοινό, ενώ δεν έλειψαν και οι ανατροπές με το καστ της σειράς που δημιούργησαν ένα αρνητικό κλίμα για το reboot.

Ωστόσο, σκέψεις για συνέχεια της σειράς υπάρχουν. Η Sarah Jessica Parker σε συνέντευξή της στο Variety δήλωσε ενθουσιασμένη με την ιδέα, αν και θα έπρεπε να κάνει σωστό προγραμματισμό για να τα καταφέρει. Αποκάλυψε, μάλιστα, πως εκείνη και ο παραγωγός της σειράς συζήτησαν την πιθανότητα μιας δεύτερης σεζόν, εξηγώντας πως «υπάρχει ένα πρόγραμμα και δεν είναι καλό να αφήσεις πολύ χρόνο να περάσει».

Με πληροφορίες από New York Post