Η αναμονή σε δύο εβδομάδες τελειώνει, αφού το Disney+ θα κάνει επιτέλους το ντεμπούτο του στην Ελλάδα. Η Disney Greece έκανε, χθες, την επίσημη παρουσίαση της πλατφόρμας, με τις προσθήκες που θα έχει η βιβλιοθήκη στο ξεκίνημά της.

Μάλιστα, ο Γενικός Διευθυντής της Disney Greece, Βασίλης Ηλιόπουλος, έκανε λόγο για τους πιο πλούσιους καταλόγους streaming, που έχουμε δει ποτέ.

Disney+: Στις 14 Ιουνίου στην Ελλάδα

Στις 14 Ιουνίου θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας, με μηνιαία συνδρομή τα 8,99€ ή 89,90€ η ετήσια. (τρέχει επίσης ετήσια προσφορά στην οποία κερδίζετε 4 μήνες δωρεάν). Οι χρήστες θα μπορούν να έχουν 7 λογαριασμούς, ενώ οι γονείς θα μπορούν να δημιουργήσουν «παιδικά» accounts για τα παιδιά τους, σημειώνοντας μέχρι πιο ηλικιακό όριο θα υπάρχει διαθέσιμο υλικό.

Το περιεχόμενο θα είναι γεμάτο με πάνω από 800 ταινίες, 450 σειρές και 120+ νέες πρωτοτύπες ταινίες και σειρές από Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, 20th Century Fox, FOX, ABC, FX και επιλεγμένα projects του Hulu. Η εφαρμογή θα υπάρχει σε τηλεοράσεις (Amazon Fire TV, Android TV, Apple TV, Chromecast, Hisense, LG, Panasonic, Samsung), φορητές συσκευές (Amazon Fire, Android, iPhone/iPad), υπολογιστές (Chrome OS, macOS, Windows PC), κονσόλες gaming (PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S).

Τα animation θα είναι στον μεγαλύτερο αριθμό τους μεταγλωτισμένα και με υπότιτλους, είτε είναι παλιότερα projects είτε νεότερα. Άντε και καλές προβολές να ευχηθούμε.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Stranger Things: Η 4η σεζόν είναι ήδη η καλύτερη της σειράς

Οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Ιούνιο

Το μέλλον του Star Wars: Οι νέες σειρές που ανακοινώθηκαν στο συνέδριο της Lucasfilm