Η Disney+ προσθέτει μια σειρά από σειρές της Marvel στην πλατφόρμα της, οι οποίες αποχωρούν από το Netflix. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται οι επιτυχίες The Punisher, Daredevil και Jessica Jones. Επίσης, οι Luke Cage, Iron Fist, The Defenders θα ενταχθούν επίσης στο περιεχόμενο της Marvel που θα διατεθεί στην πλατφόρμα ροής.

Είχε ανακοινωθεί ότι οι περισσότερες επιτυχίες της Marvel θα εγκαταλείψουν οριστικά το Netflix την 1η Μαρτίου, ωστόσο δεν ήταν σίγουρο το πού θα προβάλλονται. Τα δικαιώματα επέστρεψαν στην Disney, οπότε όλοι υπέθεσαν ότι θα μπουν στο Disney+, όπως και έγινε. Πολλοί  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους, καθώς χαίρονται που δεν θα χαθούν τελείως οι σειρές.

Εντωμεταξύ, προετοιμάζεται το έδαφος για νέες σειρές υπερηρώων από την Marvel ή remake παλιότερων, μετά από τη λήξη των δικαιωμάτων που κατείχε το Netflix. Στο τέλος του περασμένου έτους, ο συγγραφέας David Hayter, ο οποίος έχει δουλέψει πάνω σε X-Men και Watchmen, αποκάλυψε ότι ένα reboot του Daredevil μπορεί να είναι στα σκαριά. Συγκεκριμένα, είπε στο Small Screen στο MCM Comic Con, ότι η Marvel θέλει να αναβιώσει την ιστορία του Matt Murdock. Πάντως, η σειρά Daredevil που προέβαλε το Netflix θα είναι διαθέσιμη στο Disney+ από 16 Μαρτίου ή αργότερα μέσα στο μήνα.

Η λήξη των δικαιωμάτων σε σειρές της Marvel, αντιπροσωπεύει το τέλος μιας εποχής για το Netflix. Η streaming πλατφόρμα είχε κάποτε μια μακροχρόνια σχέση με τη Disney τα χρόνια πριν από την κυκλοφορία του Disney+ στην αγορά. Το 2013, η Marvel συνεργάστηκε με το Netflix για να λανσάρει τις πρώτες τέσσερις σειρές με υπερήρωες, αφού είχε ήδη υπογράψει πολυετή συμφωνία για άλλο περιεχόμενο της Disney.

Αυτές ήταν μερικές από τις πιο δημοφιλείς σειρές του για χρόνια, οι οποίες ονομάζονταν «Netflix Originals» και βοήθησε στην προσέλκυση νέων χρηστών στην υπηρεσία. Ωστόσο, το Netflix άρχισε να τις ακυρώνει το 2018 και το 2019, μέχρι το τέλος της συμφωνίας της με την Disney. Παράλληλα, ένα συμβόλαιο εμπόδισε τους χαρακτήρες να εμφανιστούν σε ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές εκτός του Netflix για τουλάχιστον δύο χρόνια μετά από το τέλος της συμφωνίας.