To τέλος του «Game of Thrones» άφησε στους περισσότερους μια πικρή γεύση. Δεν ήταν λίγοι που τον κακοχαρακτήρισαν, ζητώντας από την HBO παράλληλα ένα καλύτερο φινάλε. 

Τι και αν έχουν περάσει 2 χρόνια, η απογοήτευση δεν φεύγει από τους φανς. Έτσι, ο Peter Dinklage – ο Tyrion Lannister- αποφάσισε να πάρει θέση, λέγοντας ότι ήρθε η ώρα να το ξεπεράσουν. Μιλώντας στους Times της Νέας Υόρκης, για να προωθήσει τη νέα ταινία «Cyrano» στην οποία και πρωταγωνιστεί, ο Dinklage μίλησε έξω από τα δόντια.

«Ήθελαν τους όμορφους λευκούς ανθρώπους να φεύγουν μαζί στο ηλιοβασίλεμα. Παρεμπιπτόντως, είναι μυθοπλασία. Υπάρχουν δράκοι σε αυτό. Ξεκολλήστε. Η σειρά ανατρέπει αυτό που σκέφτεσαι, και αυτό είναι που μου αρέσει. Ναι, ονομαζόταν “Game of Thrones”, αλλά στο τέλος, όταν ο κόσμος με πλησίαζε στο δρόμο με ρωτούσε: “ποιος θα ανέβει στο θρόνο;”. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σκέφτονταν μόνο αυτό μιας και η σειρά ήταν πολλά περισσότερα από αυτό».

Και συνέχισε λέγοντας «μια από τις αγαπημένες μου στιγμές ήταν όταν ο δράκος έκαψε τον θρόνο. Εξαφάνισε την όλη συζήτηση γύρω από αυτό, κάτι που είναι πραγματικά ασεβές και κάπως λαμπρό εκ μέρους των δημιουργών της σειράς. Αλλά δεν πρόκειται για αυτό. Συνεχώς αυτό έκαναν, άλλο έδινες και άλλο καταλάβαιναν. Ο καθένας είχε τις δικές του θεωρίες ενώ παρακολουθούσε την σειρά, αλλά καμιά τους δεν ήταν τόσο καλή όσο αυτό που έδωσε η σειρά, νομίζω».

H HBO άλλωστε για να ικανοποιήσει τους φανς του GoT ετοιμάζει μερικά λυτρωτικά spin off της σειράς. Ανάμεσά τους και το «House of the Dragon» το οποίο θα κάνει την πρεμιέρα του μέσα στο 2022.