Η Κιμ Κατράλ θα υποδυθεί, για τελευταία φορά, τον εμβληματικό ρόλο της ως Σαμάνθα Τζόουνς, στη 2η σεζόν της σειράς «And Just Like That». Όπως αναφέρει το Variety, η ηθοποιός που είναι στα μαχαίρια με την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, δέχθηκε να εμφανιστεί στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά χωρίς να έρθει σε επαφή μαζί της.

Συγκεκριμένα, η Κατράλ γύρισε τη σκηνή χωρίς να συναντήσει το υπόλοιπο καστ. Ήταν, μάλλον, κάποιος βασικός όρος για να συμφωνήσει, μιας και εξαρχής αρνιόταν κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση με τη σειρά. Γι’αυτό και στο «And Just Like That», όπου οι άλλες δύο πρωταγωνίστριες επέστρεψαν, ο δικός της χαρακτήρας είχε μετακομίσει στο Λονδίνο.

Η σκηνή της Κιμ Κατράλ

Όσον αφορά την σκηνή που θα παρακολουθήσουμε, η Σαμάνθα Τζοόυνς έχει απλά μια τηλεφωνική επικοινωνία με την Κάρι Μπράτσο. Την εμφάνιση της Κατράλ επιμελήθηκε η Πατρίσια Φιλντ, η οποία δεν συμμετείχε στην πρώτη σεζόν της σειράς επειδή είχε συμβόλαιο με το «Emily in Paris» του Netflix.

Η Πατρίσια μιλώντας στον Guardian είχε πει πως είχε στεναχωρηθεί που η Κιμ δεν συμμετείχε στη σειρά αλλά πρόσθεσε ότι καταλαβαίνει ότι «αυτό ήταν προσωπικό της θέμα».

H 2η σεζόν θα είναι διαθέσιμη στο HBO Max, τον Ιούνιο. Δείτε το trailer:

https://youtu.be/um4P4b3i-eI