Ο Αύγουστος ήταν ένας μήνας κατά τον οποίο οι ταινίες έδωσαν τη σκυτάλη στις σειρές στο Netflix και φαίνεται πως και ο Σεπτέμβριος θα κινηθεί στο ίδιο μονοπάτι. Μετά από αρκετούς μήνες στους οποίους φάγαμε πολλή φόλα σε σειρά στο Netflix και οι ταινίες έδιναν αξία στη συνδρομή μας, οι σειρές επανακάμπτουν και τον Σεπτέμβριο έχουμε δύο δυνατά και υποσχόμενα πρότζεκτ.

The Perfect Couple – 05/9

Από την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου κιόλας, θα μπορείς να δεις στην πλατφόρμα τη σειρά The Perfect Couple με τη Νικόλ Κίντμαν, τον Λιβ Σράιμπερ και τους Ντακότα Φάνινγκ, Ιβ Χιούσον. Η σειρά θυμίζει αρκετά το Knives Out, δηλαδή άνετα το μπερδεύεις, αφού το στόρι είναι πως λίγο πριν από έναν γάμο, όπου η Αμέλια παντρεύεται έναν γόνο μιας πολύ πλούσιας οικογένειας που ζει στο Νάντακετ, νησί στη Μασσαχουσέτη, ένα πτώμα ανατρέπει τα πάντα. Το σχέδιο της Αμέλια να ζήσει πλουσιοπάροχα, αλλά και αρκετών ακόμα με σκοτεινούς σκοπούς σε αυτό το σόι και το σπίτι. Οι ανακρίσεις αρχίζουν με όλους να είναι ύποπτοι και ο ένοχος θα αποκαλυφθεί μόνος του.

Η αλήθεια είναι πως το The Perfect Couple ακροβατεί ανάμεσα στο να γίνει πολύ καλή σειρά ή πολύ μεγάλη πατάτα, με τη Νικόλ Κίντμαν να μη μας έχει δώσει κάτι καλό στην συνεργασία της με το Netflix προς το παρόν, αν και είναι ακόμα νωρίς να κριθεί αυτό. Ας ελπίσουμε το Perfect Couple, αν και μοιάζει κόπια του Knives Out, να είναι μια νέα αρχή.

Nobody Wants This – 26/09

Να πούμε την αλήθεια, η Κρίστεν Μπελ μας έχει κερδίσει πλήρως σε σειρά μόνο με το The Good Place, όπου κι εκεί βέβαια, ήταν ο Τεντ Ντάνσον που έκανε τα περισσότερα. Η Μπελ όμως είναι μια πολύ καλή κωμικός, έχει ένα πολύ ωραίο, σαρκαστικό ύφος και ως πρωταγωνίστρια σε ένα rom-com με τον Άνταμ Μπρόντι (California Teens, Start Up, Shazam, Ready or Not), όπου αυτός είναι ραβίνος και κανείς δεν επιθυμεί τη σχέση του με μία μη Εβραία και αγνωστικίστρια, μπορεί να μας δώσει κάτι καλό.

Μοιάζει πάντως, με βάση την ιστορία, με όλες εκείνες τις ταινίες που έχουμε δει με τη σέσουλα στο Netflix εδώ και μια τριετία, με ιδιαίτερους έρωτες, όπου όμως τα σενάρια είναι αδύναμα, όπως και οι ερμηνείες. Το trailer προδιαθέτει για κάτι, έστω, καλό, οπότε αναμένουμε.