Τον Οκτώβριο του 2021 κυκλοφόρησε στο Netflix η 3η σεζόν του «You», η οποία σημείωσε ξανά επιτυχία. Με το βλέμμα στραμμένο στην συνέχεια της ιστορίας, οι συνδρομητές περιμένουν πως και πως να μάθουν τουλάχιστον την ημερομηνία της πρεμιέρας της 4ης σεζόν.

Φαίνεται πως τα πλάνα άλλαξαν –όχι σημαντικά βέβαια-, αφού είχε ανακοινωθεί πως θα «προσγειωθεί» στην πλατφόρμα στις 10 Φεβρουαρίου 2023, πράγμα που τελικά δεν θα συμβεί.

Με νέα ανακοίνωση, το Netflix γνωστοποίησε πως τελικά η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για μία ημέρα πριν, δηλαδή στις 9 Φεβρουαρίου, ωστόσο θα χωρίσει την ιστορία σε δύο μέρη. Το δεύτερο μέρος θα γίνει διαθέσιμο στις 9 Μαρτίου.

Διαβάστε ακόμη: 1899: Γιατί έχουν «αρρωστήσει» όλοι με αυτή τη σειρά του Netflix

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη YOU (@younetflix)

«Γεια σου, You. Ο Joe επέστρεψε – αλλά αυτή τη φορά, παρακαλώ να τον αποκαλείτε καθηγητή Jonathan Moore. Πρόσεχε Marienne… ποτέ δεν ξέρεις ποιος καραδοκεί στο Λονδίνο», αναφέρεται στη λεζάντα της ανάρτησης στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Joe αλλάζει τοποθεσία αλλά και ταυτότητα, σε μια προσπάθεια να κάνει μια νέα αρχή σε πόλη που δεν τον γνωρίζουν.

«Δεν είμαι ο αγαπητός διευθυντής βιβλιοπωλείου στη Νέα Υόρκη ή ο πωλητής στο Λος Άντζελες ή ο στοργικός σύζυγος στα προάστια. Όχι πια. Επιτρέψτε μου να συστηθώ», λέει ο πρωταγωνιστής Penn Badgley στο βίντεο που κυκλοφόρησε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη YOU (@younetflix)