Το Netflix έχει εμπλουτίσει την βιβλιοθήκη του με νέες σειρές για όλα τα γούστα. Δράση, γέλιο, μυστήριο, έρωτας και… τρόμος είναι τα κυριότερα στοιχεία του νέου περιεχομένου που είναι διαθέσιμο αυτές τις ημέρες.

Το Νο1 θα παίξει με το μυαλό σου, αλλά θα σε απογοητεύσει γρήγορα: Το top-5 του Netflix σε σειρές, τι βλέπουν όλοι αυτές τις μέρες

Το top-5 σειρών του Netflix αυτό το ΣΚ

#5 The Accident

Καθώς μία παρέα ετοιμάζεται για ένα πάρτι γενεθλίων σε αυτή τη νέα ισπανική σειρά του Netflix, ένας από όλους περιμένει ένα τηλεφώνημα που υπόσχεται μεγάλες δουλειές, χωρίς να γνωρίζει ότι θα φέρει μαζί και απροσδόκητα μεγάλη θλίψη. Το τραγικό ατύχημα που θα συμβεί θα αλλάξει ριζικά τις ζωές τριών οικογενειών, πυροδοτώντας ένα τρομερό σπιράλ ενοχής, μνησικακίας και βίας, που θα τους οδηγήσει να εξερευνήσουν τα απώτατα όρια του πόνου, της αντοχής και της συγχώρεσης.

Ή έτσι έστω θέλει να φαντάζεται η σειρά, που ανοίγει πάρα πολλά μελοδραματικά μέτωπα από το πρώτο επεισόδιο χωρίς να μας αφήσει πρώτα να ζήσουμε με τους χαρακτήρες της.

#4 Breathless

Μια παθιασμένη ομάδα γιατρών σώζει με προσήλωση ζωές σε ένα πολύβουο δημόσιο νοσοκομείο, όπου οι εντάσεις – και ο έρωτας – ανεβάζουν τους παλμούς της καρδιάς. Ενώ διακυβεύεται η δημόσια υγεία, αυτή η ιατρική ομάδα προσπαθεί να σώσει ζωές και να επιβιώσει από τα δικά της άγχη.

Στην ηγεσία του νοσοκομείου «Χοακίν Σορόγια» βρίσκουμε τους γιατρούς Τζέσικα Ντονόσο (Μπλάνκα Σουάρεζ), Μπιελ Ντε Φελίπε (Μανού Ρίος), Πιλάρ Αμάρο (Αϊτάνα Σάντσεζ-Γκιχόν), Νέστορ Μόα (Μπόρχα Λούνα) και τον διευθυντή Λιουίς (Αλφόνσο Μπασάβε). Αυτοί οι γιατροί θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στη θεραπεία μιας σοβαρής ασθένειας της Πατρίθια Σεγούρα (Νάγιουα Νίμρι), προέδρου της κοινότητας της Βαλένθια.

#3 Emily In Paris

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Το πρώτο μέρος της 4ης σεζόν του Emily In Paris έπιασε κορυφή σε ένα 24ωρο στο Netflix και έχει συζητηθεί ήδη πάρα πολύ για τα όσα συμβαίνουν. Κι είναι από τις λίγες περιπτώσεις εδώ και αρκετούς μήνες για σειρά του Netflix, που δεν ακούμε ότι έπρεπε να έχει τελειώσει μια σεζόν πριν.

#2 KAOS

Καθώς η διχόνοια κυριαρχεί στον Όλυμπο κaι ο παντοδύναμος Δίας βυθίζεται στην παράνοια, τρεις θνητοί είναι γραφτό να αλλάξουν το μέλλον της ανθρωπότητας… Με αυτή την περιγραφή, το Netflix μας εισάγει στο σύμπαν της νέας του σειράς και στην σύγχρονη εκδοχή των θεών του Ολύμπου όπου τον Δία υποδύεται ο Τζεφ Γκόλντμπλαμ και την Ήρα η Τζάνετ ΜακΤίρ.

Οι Τσάρλι Κοβέλ και Τζόρτζια Χρήστου συνυπογράφουν την ιστορία του KAOS που έχει όλα το Δωδεκάθεο μαζεμένο και τα πρόσωπα της μυθολογίας, γνωστά σε γενιές και γενιές αναγνωστών, να εξανθρωπίζονται σε έναν κόσμο μηχανορραφιών όπου «όποιος λέει κάτι βλάσφημο θα υποστεί τις συνέπειες στη γη».

Στην σειρά πρωταγωνιστούν ακόμη ο Κλιφ Κέρτις στον ρόλο του Ποσειδώνα και ο Ντέιβιντ Θιούλις στον ρόλο του Άδη. Μαζί τους ο Κίλιαν Σκοτ στον ρόλο του Ορφέα και οι Μίσια Μπάτλερ, Λέιλα Φαρζάντ, Ναμπάαν Ριζγουάν, Ρέικι Αγιόλα, Ορόρα Περινό, Στάνλεϊ Τάουνσεντ, Μπίλι Πάιπερ.

#1 The Perfect couple

Στην υπόθεση της σειράς που βασίζεται στο best seller ομότιτλο μυθιστόρημα της Ελίν Χίλντερμπραντ, η Αμέλια Σακς πρόκειται να μπει σε μια από τις πιο πλούσιες οικογένειες στο Ναντάκετ ως νύφη.

Η μέλλουσα πεθερά της, η διάσημη μυθιστοριογράφος Γκριρ Γκάρισον Γουινμπέρι, που δεν την εγκρίνει, δεν δίνει σημασία στα έξοδα κατά τη διοργάνωση του πολλά υποσχόμενου πρώτου γάμου της σεζόν – μέχρι που εμφανίζεται ένα πτώμα στην παραλία. Καθώς τα μυστικά έρχονται στο φως, τίθεται το σκηνικό για μια πραγματική έρευνα που φαίνεται να έχει βγει από τις σελίδες ενός από τα μυθιστορήματα της Γκριρ. Ξαφνικά, όλοι είναι ύποπτοι.

Η αλήθεια είναι πως το The Perfect Couple ακροβατεί ανάμεσα στο να γίνει πολύ καλή σειρά ή πολύ μεγάλη πατάτα, με τη Νικόλ Κίντμαν να μη μας έχει δώσει κάτι καλό στην συνεργασία της με το Netflix προς το παρόν, αν και είναι ακόμα νωρίς να κριθεί αυτό. Ας ελπίσουμε το Perfect Couple, αν και μοιάζει κόπια του Knives Out, να είναι μια νέα αρχή.