Το trailer για το δεύτερο μέρος του Ozark κυκλοφόρησε και είναι καθηλωτικό. Το part 2 της τέταρτης σεζόν, θα κυκλοφορήσει στο Netflix  στις 29 Απριλίου, και πρόκειται για το μεγάλο φινάλε – εκτός αν προκύψει κανένα spin off-. Το trailer, πάντως, περιέχει μερικές πολύ αποκαλυπτικές σκηνές, που μπορούν να θεωρηθούν spoilers και προμηνύουν τι θα συμβεί στο τέλος.

Αν δεν έχετε δει το προηγούμενο part, καλύτερα είναι να μην δείτε το trailer. Σε αυτό o Marty Byrde μοιάζει να έχει κουραστεί και η γυναίκα του Wendy Byrde τον παρακαλεί να μην σταματήσουν τώρα που έχουν φτάσει κοντά στον στόχο τους. Οι δύο τους έρχονται σε ρήξη και η συνείδησή του Marty μπορεί να επικρατήσει.

Στη συνέχεια, η Ruth παρευρέθηκε στην κηδεία μάλλον του Wyatt, με τον Marty να ακούγεται να: «Έχασε όλη την οικογένειά της επειδή μας γνώρισε». Η Wendy απαντά: «Γιατί επιλέγεις όλους τους άλλους από την οικογένειά σου; Μην υποχωρήσεις μέχρι να τελειώσουμε σχεδόν. Μη μου το κάνεις αυτό».

H Ruth φαίνεται να πυροβολεί και να σκοτώνει τον Javi, μετά τον θάνατο του Wyatt και της Darlene. Πιστεύουμε ότι ο θάνατός του Javi μπορεί να είναι σικέ. Εκτός, αν αποφάσισαν να βάλουν τέτοιο spoiler στο trailer. Μπορεί να είναι απλά ένα τέχνασμα για να μας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Ποιος ξέρει;

Στην συνέχεια η πράκτορας του FBI, Maya, φαίνεται να λέει στον Marty ότι είναι «απλώς ένας ακόμη εγκληματίας» γι ‘αυτήν τώρα, που επιβεβαιώνει τον θάνατο του Javi. Αν δεν πεθάνει όντως, έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στο trailer.

Στην 4η σεζόν, «Ο Marty και η Wendy απαλλάσσονται από την Helen και σκαρφαλώνουν στην κορυφή της αυτοκρατορίας του Navarro», ανέφερε το Netflix. «Βρίσκουν άλλη μια ευκαιρία να βγουν από το Ozark, αλλά ορισμένες αμαρτίες του παρελθόντος δεν θα μείνουν θαμμένες και οι πιο επικίνδυνες απειλές απαιτούν αίμα».

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Bridgerton: Κι όμως, η 2η σεζόν είναι πολύ καλύτερη

Disney+: Έρχεται, επιτέλους, στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου – Πόσο θα κοστίζει

Netflix: Πρωταγωνίστρια του Emily in Paris θα παίξει σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της πλατφόρμας