Στη νέα μίνι σειρά «Zero Day» θα πρωταγωνιστήσει ο Robert De Niro, η οποία βασίζεται σε μια ιδέα των Eric Newman και Noah Oppenheim. Η σειρά, που θα προβάλλεται από το Netflix, θα είναι ένα πολιτικό θρίλερ, όπου ο De Niro θα υποδύεται έναν πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Κι αυτό είναι το μοναδικό που γνωρίζουμε μέχρι τώρα, αφού κρατείται κρυφή η πλοκή της ιστορίας. Επί του παρόντος ο Newman και η εταιρεία παραγωγή του Grand Electric βρίσκονται σε μια συνολική συμφωνία με το Netflix.

Αν τελικά προχωρήσει, τότε θα μιλάμε για τον πρώτο τηλεοπτικό ρόλο του De Niro στην καριέρα του. Ο ηθοποιός είναι ένας από τους πιο γνωστούς κινηματογραφικούς αστέρες όλων των εποχών, έχοντας κερδίσει ένα Όσκαρ Καλύτερου Β’ Ανδρικού Ρόλου για το «Οργισμένο Είδωλο» και τον «Νονό (Μέρος 2ο)».

Διαβάστε ακόμη: Wednesday: Η σειρά-φαινόμενο του Netflix ήρθε από το πουθενά και έγινε παγκόσμιο trend

Robert De Niro

Επιπλέον, έχει υπάρξει υποψήφιος συνολικά για 7 βραβεία Όσκαρ, ενώ πρόσφατα πρωταγωνίστησε στην ταινία «Ο Ιρλανδός», η οποία ήταν υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Έχει λάβει πολλές υποψηφιότητες για βραβεία Emmy, συμπεριλαμβανομένου ένα Καλύτερου Ηθοποιού στην ταινία της HBO «Wizard of Lies», όπου υποδύθηκε τον Bernie Mardoff.

Όσον αφορά τον Newman, ο ίδιος έχει μια μακροχρόνια σχέση με το Netflix, ξεκινώντας με το επιτυχημένο «Narcos». Ήταν βοηθός παραγωγής, σεναριογράφος και δημιουργός της σειράς, όπως αντίστοιχα και στο «Griselda» όπου η Sofia Vergara θα ενσαρκώσει την Κολομβιανή κυρία των ναρκωτικών Griselda Blanco.