Λίγους μήνες πριν, θρηνήσαμε την απώλεια των Friends στο Netflix και θεωρήσαμε την κατρακύλα της streaming πλατφόρμας δεδομένη. Κακά τα ψέματα, η σειρά αποτελεί το δυνατό χαρτί της υπηρεσίας, τουλάχιστον για τα δεδομένα της Ελλάδας. Ωστόσο, οι συγκυρίες τα έφεραν έτσι και το Netflix έκανε ξανά διαθέσιμη την επιτυχημένη σειρά, αλλά όχι επ’αόριστον.

Για την ακρίβεια, το Netflix είχε αναγκαστεί να αφαιρέσει από το περιεχόμενο του τα Φιλαράκια, μιας και τα δικαιώματα προβολής ανήκουν κανονικά στη WarnerMedia που ήθελε να το προβάλει μέσα από το δικό της συνδρομητικό πακέτο, το HBO Max. Έτσι, με βάση ότι η υπηρεσία ήταν προγραμματισμένη να φτάσει στη χώρα μας εντός του 2022, η σειρά θα ήταν διαθέσιμη σε εκείνη για όσους γίνονταν συνδρομητές.

Η συγχώνευση της Warner Bros. με την Discovery, Inc. όμως έφερε τα πάνω κάτω και η νεοσύστατη εταιρία που σχεδίαζε να ενώσει τις εν λόγω συνδρομητικές υπηρεσίες στην Ελλάδα, την Ισλανδία, την Τουρκία και τις υπόλοιπες χώρες όπου αναμενόταν στο τέλος της χρονιάς, ακυρώθηκε. Στην χώρα μας θα έρθει απευθείας η νέα κοινή συνδρομητική υπηρεσία του Warner Bros Discovery, όταν αυτή κάνει ντεμπούτο.

Με την άφιξη του HBO Max στην Ελλάδα να παίρνει λοιπόν αναβολή, δεν υπάρχει για την ώρα κάποιο εμπόδιο που να βάζει στοπ στην προβολή των Friends από το Netflix. Έτσι, από σήμερα και μέχρι να αλλάξουν τα δεδομένα, η σειρά προβάλλεται κανονικά. Άντε και καλό κάψιμο.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Αύγουστος με Netflix: Όλες οι σειρές που έρχονται στην πλατφόρμα

Δε χάνεται με τίποτα: Ξεκίνα σήμερα την κωμική σειρά εποχής που εξέπληξε το κοινό στις ΗΠΑ

La noche mas larga: H πιο ανούσια σειρά που υπάρχει στο Netflix