Η 3η σεζόν του Stranger Things, κυκλοφόρησε στο Netflix το καλοκαίρι του 2019. Έχουμε 2022. Αντιλαμβάνεστε όσοι είστε φανατικοί θαυμαστές της σειράς, το πόσο έχει εξαντληθεί η υπομονή μας για την 4η σεζόν, η οποία θα συμβεί σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος θα γίνει διαθέσιμο στις 27 Μαΐου και το δεύτερο τη 1η Ιουλίου.

Όλο αυτό το διάστημα έχουμε διαβάσει πολλά για την 4η σεζόν. Οι δημιουργοί Matt και Ross Duffer έχουν φροντίσει να μας λένε σε κάθε ευκαιρία πόσο πιο σκοτεινή και καλύτερη θα είναι συγκριτικά με τις προηγούμενες. Αναμένουμε να το δούμε ιδίοις όμμασι.

Η σύγκριση με το Game of Thrones

Σε μια νέα δήλωση τους δε, συγκρίνουν τη σειρά φαντασίας, που έχει κάνει τεράστια επιτυχία στην streaming πλατφόρμα, με το εξίσου επιτυχημένο, Game of Thrones. Εύλογα γεννιούνται οι απορίες το πως αυτές οι δύο σειρές μπορούν να έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους.

Ο Matt Duffer σύγκρινε τη σεζόν με το GoΤ, γιατί επρόκειτο για μια σειρά που ήταν διαβόητη για το ότι είχε συνυφασμένες ιστορίες για χαρακτήρες διασκορπισμένους σε όλο τον κόσμο. Πρόσθεσε πως η 4η σεζόν είναι ακριβώς έτσι. Το Game of Thrones  ήταν πραγματικά ένα τεράστιο σόου όσον αφορά την ιστορία και την παραγωγή, επομένως η σύγκριση των Duffer Bros μιλάει πραγματικά για την κλίμακα που θα έχει η 4η σεζόν. Ωστόσο, είναι σημαντικό το Stranger Things  να διατηρήσει την συναρπαστική αφήγησή τουμ αντί να εστιάζει αποκλειστικά σε σετ δράσης με βαρύ CGI κομμάτια. Το Game of Thrones αναμφίβολα διέπρεψε στο να φέρνει στο κοινό συναρπαστικές μάχες και δράση, αλλά οι επόμενες σεζόν το έθεσαν αυτό μπροστά από την πραγματική ιστορία της σειράς.

Η σεζόν 8 του Game of Thrones  επικρίθηκε έντονα από τους θαυμαστές και τους κριτικούς, αλλά ευτυχώς, ακούγεται ότι οι Duffer συγκρίνουν τη σειρά τους με το  Game of Thrones σχετικά με τον χωρισμό των χαρακτήρων και την κλίμακα του έργου. Τούτου λεχθέντος, αναμένουμε να δούμε κατά πόσο θα πέσουν μέσα τα αδέρφια Duffer μιας και έχουν θέσει πολύ ψηλά τον πηχή για τα νέα επεισόδια.

Stranger Things: Τι θα δούμε στην 4η σεζόν

Η κύρια ομάδα χαρακτήρων θα χωριστεί αυτή τη φορά, με τον Hopper στη Ρωσία, τον Eleven και την οικογένεια Byers στην Καλιφόρνια και τους υπόλοιπους να παραμένουν στο Hawkins της Ιντιάνα. Το Mind Flayer πιθανότατα θα εμπλακεί στην πλοκή της σειράς, αλλά η ιστορία του Victor Creel (Robert Englund) φαίνεται επίσης να συνδέεται με το Upside Down, σύμφωνα με ένα από τα trailer της 4ης σεζόν του Stranger Things που δείχνει τους Dustin, Lucas, Nancy, Steve, Max και Robin που ερευνούν το εγκαταλελειμμένο Creel House.

Στο μεταξύ, η 5η σεζόν θα είναι και η τελευταία της σειράς, πράγμα που σημαίνει ότι από τώρα θα πρέπει να αρχίσει να ολοκληρώνει ορισμένες ιστορίες. Πάντως, μπορεί να έχει καθυστερήσει αρκετά η 4η σεζόν, ωστόσο σε διάρκεια θα είναι απολαυστική, αφού το κάθε επεισόδιο θα διαρκεί περισσότερο από μία ώρα.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Bridgerton: Τι θα δούμε στην 3η και 4η σεζόν;

Dirty Lines: Η νέα σειρά του Netflix ζωντανεύει το Άμστερνταμ του 1980 – Πώς ξεκίνησε η πρώτη ροζ τηλεφωνική γραμμή στην Ευρώπη

Με πληροφορίες από Screen Rant