Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Το λέμε από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε πως η σειρά Maestro θα προβάλλεται στο Netflix. Σαφέστατα, θα μπορούσε να είχε γίνει νωρίτερα με άλλες ελληνικές παραγωγές, ωστόσο εδώ κολλάει υπέροχα το κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Και επίσημα λοιπόν το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι διαθέσιμο στην ελληνική εκδοχή της streaming πλατφόρμας σήμερα, ενώ από τις αρχές του επόμενου χρόνου θα ταξιδέψει σε παγκόσμιο επίπεδο. Η σειρά θα είναι μεταγλωττισμένη σε όλες τις γλώσσες, πλην της Κίνας, ενώ σημειώνεται πως ο τίτλος στα αγγλικά θα είναι «Maestro in Blue».

H ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για το Maestro

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης το πρωί της Δευτέρας έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram για τη σειρά που πήρε το «χρυσό» εισιτήριο, γράφοντας:

«Από σήμερα λοιπόν ο Maestro μας στο Netflix. Αυτό και αν είναι ένα ωραίο Χριστουγεννιάτικο δώρο.. Ελλάδα και Κύπρο σε πρώτη φάση και σε λίγο καιρό και στις υπόλοιπες χώρες όλου του κόσμου.

Την σειρά στο εξωτερικό σύντομα θα έχουν την επιλογή να την παρακολουθήσουν στην γλώσσα μας (με υπότιτλους) αλλά και ντουμπλαρισμένη σε διαφορετικές γλώσσες ανάλογα την χώρα προβολής. Our «Meastro» is on Netflix Greece and Cyprus from today and in 2 months in the rest of the world. “Maestro in Blue” will be the international title and is opening worldwide around February or March..Looking forward!!!».

Διαβάστε ακόμη: Δεν θα μείνει για πολύ ακόμη «άνεργος» ο Henry Cavill: Ο επόμενος του ρόλος και το συμβόλαιο πολλών μηδενικών

Maestro

Ο ίδιος είχε δηλώσει στο παρελθόν για την είσοδο του Maestro στο Netflix πως «είμαι χαρούμενος, γιατί είναι η πρώτη ελληνική σειρά, που θα πάει σε μια παγκόσμια πλατφόρμα, φτιαγμένη από Έλληνες. Γίνεται να μην χαρώ; Ελπίζω αυτό να αποτελέσει μια καλή αρχή και να ακολουθήσουν και άλλα σήριαλ».

Μετά το εξαιρετικό φινάλε της σειράς, ο Παπακαλιάτης έχει ξεκινήσει ήδη να γράφει τα επεισόδια του επόμενου κύκλου, με τα γυρίσματα να ξεκινούν την άνοιξη του 2023.